Το τζιν τζάκετ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη θα σε τρελάνει - Το τέλειο κομμάτι για την άνοιξη

Το θέλουμε asap!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τζιν τζάκετ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη θα σε τρελάνει  - Το τέλειο κομμάτι για την άνοιξη

Είναι σίγουρο πως το τζιν τζάκετ που επέλεξε και φόρεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα σε τρελάνει κι εσένα μόλις το δεις. Είναι η απόλυτη τάση της μόδας και επίσης είναι το τέλειο κομμάτι για φέτος την άνοιξη, που η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει δείξει πως με το δικό της προσωπικό στιλ, έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ρίξε και μια ματιά στην σταυρωτή ολόσωμη φόρμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Έτσι δε θα μπορούσαμε να μην λατρέψουμε το oversized τζάκετ που φόρεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε έξοδο που πραγματοποίησε με τον αγαπημένο της σύντροφο Κωνσταντίνο Βασάλο και την καλή της φίλη Λάουρα Νάργες.

Ανοιχτόχρωμο και oversizes, αυτό το μπουφανάκι έχει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις και φέτος την άνοιξη στις βόλτες σου!

Ο φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" την δημοσιογράφο και σου την παρουσιάζουμε:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος
Βαλαβάνη Λάουρα

Πέρα από το τζιν τζάκετ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε και ένα άψογο τζιν με σκισίματα

Αν σήμερα θες να βάλεις τζιν με σκισίματα χωρίς να είσαι «πρόχειρη», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει τον δρόμο! Η παρουσιάστρια άλλωστε, έχει φοβερή αίσθηση του στιλ και δεν φοβάται να πειραματιστεί με το τι φοράει. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, μας τρέλανε κανονικά.

Η ίδια, πόζαρε με ένα ζευγάρι φοβερά αθλητικά (είναι το trend της σεζόν, μην το ξαναλέμε) και πήρε από εμάς πολύ χαλαρά το άριστα. Το look έκανε την διαφορά και το τζιν της αν και με σκισίματα, δεν έμοιαζε καθόλου μη προσεγμένο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το συνδύασε με ροζ jacket σε φαρδιά γραμμή και μέχρι και το μακιγιάζ της κινήθηκε στις αποχρώσεις του hot pink! Τα αθλητικά της ήταν ολόλευκα και αν θες την γνώμη μας, με αυτό το look μπορείς να πας πολύ άνετα μέχρι και στο γραφείο σου, αν κάνετε casual Friday. Αν πάλι αγαπάς το στιλ της αλλά δεν θέλεις να φορέσεις σκισμένο τζιν, δες εδώ ένα φοβερό floral φόρεμα...