Αυτό είναι το πιο hot φόρεμα για φέτος το καλοκαίρι - Θα το βρεις στο H&M!

Δε θα το βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο hot φόρεμα για φέτος το καλοκαίρι - Θα το βρεις στο H&M!

Αυτό το φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα H&M είναι χωρίς αμφιβολία, το πιο hot κομμάτι για φέτος το καλοκαίρι. Μόλις το βρεις, δε θα το βγάζεις από πάνω σου μιας και είναι girly και πολύ δροσερό.

Ο καιρός καθημερινά βελτιώνεται και οδεύουμε προς το πολυπόθητο καλοκαίρι. Έτσι σιγά σιγά θα πρέπει να ετοιμάσουμε και την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

Τα H&M φρόντισαν και γι' αυτό μιας και σου προτείνουν το πιο ρομαντικό και όμορφο φόρεμα που θα σε συνοδεύσει φέτος το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μιας και θα πας στο H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μίντι φόρεμα που θα σε "ταξιδέψει"!

Εμείς μόλις το είδαμε το ερωτευτήκαμε, και τρέξαμε να το αγοράσουμε. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις το ίδιο, μιας και στο online store του H&M θα το βρεις μόλις 24,99€.

Συνδύασε το με πέδιλα ή ακόμα και με sneakers ανάλογα την ώρα της ημέρας που θα το φορέσεις.

φόρεμα H&M

Αν ακόμα και το καλοκαίρι φοράς μαύρα φορέματα, το H&M σου έχει και πάλι τη λύση

Αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα των H&M έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τι γυναίκες και το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Τα καταστήματα H&M με τον καιρό γίνονται όλο και πιο αναγνωρισμένα και κάθε νέα συλλογή που δημιουργούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να κερδίζει τις καρδιές των γυναικών!

Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα σατέν ύφασμα και λεοπάρ σχέδιο, ενώ έχει V-λαιμόκοψη που σημαίνει ότι έχει ένα βαθύ ντεκολτέ. Έχει μακρυά μανίκια και λάστιχο στην μέση που σημαίνει ότι με μια ζώνη το απογειώνεις το look σου!

Μπορείς να το βάλεις για βραδινή έξοδο, αλλά και στην καθημερινότητα σου για έναν καφέ. μια βόλτα, ένα σινεμά. Φόρεσε τα με sneakers ή αρβυλάκια, άλλωστε αυτό το στυλ είναι πολύ της μόδας και για το 2020 και θα δεις πολύ συχνά καλά φορέματα συνδυασμένα με καθημερινά παπούτσια.

Το φόρεμα κοστίζει 29,99 € και θα τα βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φόρεμα

TAGS