10 ευρώ κάτω αυτό το mom τζιν από τα Stradivarius - Τρέξε να το προλάβεις

Κοντεύει να ξεπουλήσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
10 ευρώ κάτω αυτό το mom τζιν από τα Stradivarius - Τρέξε να το προλάβεις

Αυτό το στιλάτο mom τζιν που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου, μιας και βρίσκεται σε προσφορά, 10 ευρώ κάτω! Έχουν μείνει μόνο μερικά τελευταία κομμάτια οπότε τρέξε να το προλάβεις και να το κάνεις δικό σου!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της ένα άνετο mom τζιν που θα συνοδεύσει τις εμφανίσεις της από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Μιας και θα πας στα Stradivarius, συνδύασε αυτό το υπέροχο τζιν με αυτή την κάρντιγκαν ζακέτα!

Ετοιμάσου λοιπόν να εντυπωσίασεις με το casual στιλ σου! Το παντελόνι κοστίζει 22,99 και θα το βρεις στο online store του Stradivarius.

Stradivarius παντελόνι

Αν πάλι δε θες mom τζιν και προτιμάς μία denim σαλοπέτα, τα Stradivarius σου έχουν την τέλεια λύση

Στις νέες αφίξεις των καταστημάτων Stradivarius θα βρείτε αυτή την denim σαλοπέτα που έχει κάνει θραύση σε πωλήσεις. Είναι ένα από τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής που πρέπει να έχετε φέτος στην γκαρνταρόμπα σας.

Μιλάμε για μια τζιν σαλοπέτα που θα έχετε την ευχέρεια να φοράτε από το πρωί - με ένα ζευγάρι sneakers - μέχρι και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο κι ένα μοναδικό t-shirt - ίσως με στάμπα - από μέσα.

Σαλοπέτα ντένιμ

ΑΝΑΦ. 1490/730-V2020

Stradivarius σαλοπέτα

Μοναδικοί τρόποι για να φορέσεις την denim σου σαλοπέτα και να είσαι στιλάτη

  • Με πουκάμισο, κλασικές γόβες, ένα εντυπωσιακό παλτό και σκουφάκι: Ένα από τα καλύτερα outfits που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Η λεπτομέρεια, το κόκκινο κραγιόν δείχνει πως δεν φορέθηκε το ρούχο αυτό επειδή δεν είχαμε τίποτε άλλο να βάλουμε...
  • Ανοιχτόχρωμο denim που συνδυάζεται με αθλητικά sneakers, μακό μπλουζάκι κι από πάνω oversized καρώ πουκάμισο ή ζακέτα: Το στυλ που έχει κανείς στην εξοχή, ταιριάζει τέλεια και στα πρωινά της πόλης...
  • Μαύρη τζιν σαλοπέτα με απίθανο πουκάμισο με πουά και derby ή οxford shoes: Μίνιμαλ αποτέλεσμα που δεν "φωνάζει" και είναι τόσο μα τόσο μοδάτο!
  • Σαλοπέτα με κοψίματα που ενώνεται πίσω και δίνει την αίσθηση οτι είναι δυο διαφορετικά κομμάτια το παντελόνι και το top: Ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι θέλει μονόχρωμους συνδυασμούς, μαύρα ή άσπρα μπλουζάκια και παλτό. Τα animal print μποτάκια είναι μια τέλεια ιδέα για να μην είναι βαρετό το αποτέλεσμα.
  • Η πιο απλή εκδοχή της σαλοπέτας: Mε μποτάκια ορειβατικά ή biker, πουλόβερ (πάντα εσωτερικά) και μαύρο μπουφάν. Ναι μπορείτε να τη βάλετε και με το biker μπουφάν σας!