Δείξε την "άγρια" πλευρά σου με αυτή την cargo φούστα των Bershka

Δε θα τη βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δείξε την

Εάν θες να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και να δείξεις επιτέλους την πιο "άγρια" πλευρά σου, τότε ήρθε η ώρα να αγοράσεις αυτή τη μοναδική μαύρη cargo φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka! Θα σου πάρει τα μυαλά!

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να φορέσεις την πιο καυτή μίνι φούστα και να εντυπωσιάσεις όλο τον κόσμο!

Εμείς μόλις την είδαμε στα Bershka τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο.

Συνδύασε αυτή τη φούστα με το πιο στιλάτο oversized denim jacket που βρήκαμε στα Bershka...

Μπορεί προς το παρόν να μην μπορείς να βγεις για ψώνια, το online store του Bershka ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να παραγγείλεις όλα τα κομμάτια που θέλεις πριν αυτά εξαντληθούν!

Η φούστα κοστίζει 19,99

μαύρη φούστα

φούστα bershka

Πώς να συνδυάσεις τις cargo φούστες

Εάν θες να κάνεις ένα πιο τολμηρό ντύσιμο και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, τότε άσε στην άκρη τα crop top και τα πουκάμισα και πιάσε τα t-shirts σου!

Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε την πιο κατάλληλη μπλούζα για να συνδυάσεις την cargo φούστα που σου προτείνουμε και θα τη βρεις και αυτή στα Bershka!

Ένα λευκό oversized μπλουζάκι είναι πάντα καλή λύση για το καλοκαίρι και όχι μόνο, αφού μπορεί άνετα να φορεθεί και το χειμώνα.

Έτσι βρήκαμε το πιο στιλάτο απ' όλα και στο παρουσιάζουμε, για να το παραγγείλεις μαζί με την cargo φούστα!

Κοστίζει 17,99 και θα το βρεις στο online store του Bershka!

μπλούζα bershka

TAGS