Φέρε τα πάνω κάτω με αυτή τη λιλά πουκαμίσα από τα Zara

Δε θα τη βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φέρε τα πάνω κάτω με αυτή τη λιλά πουκαμίσα από τα Zara

Εάν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις αυτή την υπέροχη λιλά πουκαμίσα που βρήκαμε στα καταστήματα Zara. Είναι σίγουρο πως με το που τη φορέσεις θα φέρει τα πάνω κάτω στο στιλ σου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε όλοι σπίτι για να προστατευθούμε, σε λίγες μέρες όμως θα αρχίσουμε να βγαίνουμε ξανά και να "σαρώνουμε" τα ελληνικά νησιά και όχι μόνο!

Πρέπει λοιπόν να είσαι προετοιμασμένη και να έχεις αγοράσει τα κατάλληλα ρούχα για να κάνεις το πιο μοναδικό στιλάκι για φέτος.

Μπες λοιπόν στο online store του Zara και ξεκίνα την αναζήτησή σου! Εμείς κάναμε μία βόλτα και διαπιστώσαμε πως το χρώμα της σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το λιλά.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Zara, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και πρόσθεσε στο καλάθι σου, αυτό το συγκλονιστικό φλοράλ φόρεμα που μόλις κυκλοφόρησε και κοντεύει να ξεπουλήσει!

Βρήκαμε λοιπόν αυτή την πουκαμίσα με φουσκωτά μανίκια, που θα σου δώσει άλλο αέρα και θα σε βοηθήσει να κάνεις την πιο ρομαντική εμφάνιση στα στενά των νησιών!

Μη σε φοβίζει το χρώμα, μιας και μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με άσπρο μαύρο αλλά και με άλλες παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ ή καναρινί, το οποίο θα ήταν μία πολύ edgy επιλογή!

Zara τοπάκι

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που χρειάζεσαι να έχεις στην ντουλάπα σου!

λιλά πουκαμίσα

Κοστίζει 22,95 και θα το βρεις εδώ

Συμπλήρωσε το look σου με τη λιλά πουκαμίσα, με τα πιο στιλάτα μαύρα πέδιλα

Τίποτα δε λέει περισσότερο "στιλ" από ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα που μπορούν να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Εμείς βρήκαμε ακριβώς τα παπούτσια που χρειάζεσαι για να φορέσεις το παραπάνω τοπ και σου τα έχουμε εδώ!

μαύρα πέδιλα

παπούτσια zara

Κοστίζουν 29,95 και θα τα βρεις εδώ

TAGS