Ξεπουλάει σαν τρελό στα Pull&Bear αυτό το φόρεμα που γίνεται και μπλούζα

Τρέξε να την προλάβεις μόνο με 12,99

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν τρελό στα Pull&Bear αυτό το φόρεμα που γίνεται και μπλούζα

Τρέλα επικρατεί στα καταστήματα των Pull&Bear με αυτό το φόρεμα που γίνεται και μπλούζα, και το αντίθετο. Τόσο όσον ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, όσο και από την διαδικτυακή τους σελίδα ξεπουλάει σε τρελό. Είναι δυο σε ένα και θα γίνει αγαπημένο σου κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Ένα t-shirt που φοριέται και σαν φόρεμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βάλουμε στην ντουλάπα σας, καθώς ουσιαστικά είναι ένα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ σε κάθε περίσταση, αλλά και με ότι παπούτσια εσύ θελήσεις.

Επίσης, μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σου στιλ κατευθείαν, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις. Καθώς μην ξεχνάμε πως είναι απλά ένα κλασικό μαύρο μπλουζάκι. Για αυτό και το συγκεκριμένο από τα Pull&Bear ξεπουλάει σαν τρελό.

Αυτή είναι η μπλούζα φόρεμα των Pull&Bear

Η συγκεκριμένα που σου βρήκα εγώ είναι από τη νέα συλλογή και βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο όπως είπα παραπάνω, στο χρώμα της άμμου και σε θαμπό ροζ. Σε ότι απόχρωση εσύ την επιλέξει είναι απίστευτο και στο προτείνω με σιγουριά.

Κοστίζει 12,99

Pull&Bear φόρεμα μπλούζα

Αν πάλι θέλεις μια μπλούζα που να είναι απλά... μπλούζα τότε σου προτείνω αυτή. Μπορεί να σου φαίνεται πιο «παιδική», ωστόσο μπορεί να φορεθεί άψογα με όλα και από όλες τις ηλικίες. Έχει στάμπα του STAR WARS με διαστημόπλοια και είναι για all day εμφανίσεις.

Πως να φορέσεις με στιλ την μαύρη μπλούζα σου

Μπορείς να συνδυάσεις το επίσημο σακάκι του γραφείου και το κλασσικό παντελόνι σου με ένα μαύρο βαμβακερό t-shirt για πιο casual αποτέλεσμα, να επιλέξεις το μαύρο απλό μπλουζάκι για να ταιριάξεις το τζιν παντελόνι σου με ένα εντυπωσιακό printed πανωφόρι ή μία cozy μάλλινη ζακέτα για ένα casual chic λουκ. Και βέβαια το μαύρο t-shirt μπορεί να έχει και μία στάμπα για ακόμα περισσότερο fun. Το βράδυ το μαύρο t-shirt με στάμπα ή χωρίς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, φορώντας το με δερμάτινο παντελόνι ή την λαμπερή, γεμάτη κεντήματα, φούστα σου.

TAGS