Προσφορά που "καίει" αυτό το σατέν παντελόνι από τα BSB

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορά που

Πρέπει οπωσδήποτε να μπεις αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα του BSB, γιατί έχει βγει μία προσφορά που "καίει" κανονικά σε ένα υπέροχο σατέν παντελόνι που θα σε βολέψει για όλο το καλοκαίρι μιας και είναι το πιο κατάλληλο ρούχο.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου περισσότερα ανοιχτόχρωμα κομμάτια με αέρινες υφές.

Το BSB σου έχει και πάλι τη λύση, μιας και αυτό το σατέν παντελόνι , είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Μόλις το είδαμε στο online store, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σχετικά με το τι θα φορέσεις πολλές φορές.

Φόρεσε το από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις που θα κάνεις στις διακοπές σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, ρίξε μια ματιά στο πουκάμισο με τα πομ πομ που θα σου δώσει νησιώτικο αέρα.

παντελόνι bsb

Βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 47,90. Θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το σατέν παντελόνι με αυτά τα μπλε ηλεκτρίκ πέδιλα από τα BSB

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να κάνεις έναν πιο ανατρεπτικό συνδυασμό στα ρούχα σου και στα χρώματά τους.

Τόλμησε λοιπόν να βάλεις το σατέν παντελόνι με το πιο edgy μπλε ηλεκτρίκ πέδιλο που μπορείς να βρεις στο online store του BSB.

Τρέξε λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου προκειμένου να είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, οι οποίες δεν αργούν να έρθουν!

πέδιλα bsb

Βρίσκονται και αυτά σε έκπτωση και κοστίζουν 55,90. Θα τα βρεις εδώ.

TAGS