Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου με αυτά τα εσώρουχα των Oysho

Αγόρασε τα και θα μας θυμηθείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου με αυτά τα εσώρουχα των Oysho

Είσαι κλεισμένη στο σπίτι με το σύντροφο σου λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες; Σου έχουμε την λύση για να τον «ρίξεις». Με αυτά τα εσώρουχα που θα σου δείξουμε παρακάτω και θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho, πρόκειται να πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου.

Κορίτσια αν δεν έχετε ένα σετ αισθησιακά εσώρουχα στην ντουλάπα σας είναι... αδιανόητο! Όχι μόνο για τις ανάγκες του συντρόφου σας ή του συζύγου σας, αλλά και για την δική σας θηλυκότητα. Το να φοράς όμορφα εσώρουχα ακόμη και σε μια απλή έξοδο σου θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Εμείς σου προτείνουμε ένα ζευγάρι που σίγουρα θα σου αρέσει γιατί είναι άκρως θηλυκό και αισθησιακό. Επίσης, στο κλασικό μαύρο που αγαπάμε οι γυναίκες, αλλά και σίγουρα όλοι οι άντρες. Όλο το σύνολο κοστίζει 24.98 €, αλλά μπορείς να αγοράσεις και ξεχωριστά το σλιπάκι ή το σουτιέν.

Βralette με δαντέλα σε αφηρημένο σχέδιο - 16.99 €

Κλασικό σλιπ με δαντέλα και αφηρημένο σχέδιο - 7.99 €

Oysho εσώρουχα

«Φωτιά» θα πάρουν και με αυτά τα εσώρουχα των Oysho

Αυτό το σετ εσωρούχων από τα Oysho είναι βγαλμένο από τα 40's, σικάτο και αισθησιακό φέρνει τον αέρα μιας άλλης εποχής και σε κάνει να μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ εκείνης της δεκαετίας.

Την δεκαετία των 40's, οι γυναίκες είχαν ένα κομψό, μα πολύ θηλυκό στυλ. Επηρεασμένες από τον πόλεμο, συντηρητικές ωστόσο έδειχναν μια δυναμικότητα και μια θηλυκότητα, με κομψό και όμορφο τρόπο που πολλές φορές λείπει από την σημερινή εποχή.

Εκτός από τα ρούχα, ιδιαίτερα ήταν και τα εσώρουχα. Κορσέδες, ψηλόμεσα εσώρουχα, τριγωνικά σουτιέν, δαντέλα ήταν μόνο μερικά από αυτά που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή.

Εμείς ψάξαμε στο eshop των Oysho και βρήκαμε ένα κομμάτι, οικονομικό και πολύ όμορφο, που θα ξεχωρίσει γιατί είναι αισθησιακό με κομψό τρόπο.Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Σετ brazilian με ψηλό καβάλο halter

18.98 €

Oysho εσώρουχα

Θα το βρεις εδώ

TAGS