"Εθισμός" με τη denim ζιπ κιλότ από τα BSB

Τσέκαρε το και θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Κανονικός "εθισμός" μας έχει πιάσει από τη στιγμή που είδαμε αυτή τη denim ζιπ κιλότ από τα BSB μιας και είναι το ρούχο που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στη συλλογή μας φέτος την άνοιξη αν θέλουμε να τραβήξουμε πάνω μας όλα τα βλέμματα!

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και όπως ξέρουμε όλοι, αυτό που σίγουρα χρειαζόμαστε στη συλλογή μας είναι ένα άνετο τζιν το οποίο μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι και το βράδυ σε όλες τις εξόδους μας.

Τα BSB σου έχουν και πάλι τη λύση, μιας και σου προτείνουν την πιο στολάτη denim ζιπ κιλότ με την οποία μπορεί να κατακτήσεις όλα τα βλέμματα και δημιουργήσεις αρμονικά σύνολα που θα αναδεικνύουν το σώμα σου.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του BSB, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φλοράλ μπλουζάκι που βρήκαμε και θα σε "τρελάνει"!

Μπορεί προς το παρόν να μην έχουμε την δυνατότητα να πάμε για ψώνια, το online store του BSB ωστόσο έχει όλα όσα χρειάζεσαι προκειμένου να εφοδιαστείς με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι!

denim ζιπ κιλότ από τα BSB

Κοστίζει 59,90€ και θα τη βρεις εδώ.

Συνδύασε τη denim ζιπ κιλότ με αυτό το εμπριμέ μπλουζάκι με λούρεξ

Το denim πάντα συνδυάζεται με ωραίο τρόπο με το εμπριμέ και έτσι εμείς ψάξαμε στο online store και σου βρήκαμε το πιο μοδάτο τοπάκι με το οποίο μπορείς να φορέσεις τη ζιπ κιλότ που σου προτείνουμε.

Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι αφού μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί στις δουλειές σου όσο και το βράδυ σε εξόδους σου και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Άκουσε μας και θα μας θυμηθείς!

top bsb

Κοστίζει 49,90€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS