Το φούξια overshirt από τα Stradivarius θα φέρει τα πάνω κάτω στο καλοκαίρι σου

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το φούξια overshirt από τα Stradivarius θα φέρει τα πάνω κάτω στο καλοκαίρι σου

Κάνοντας μία βόλτα στο online κατάστημα του Stradivarius, βρήκαμε το πιο στιλάτο φούξια overshirt, που υπόσχεται να φέρει με τη μία τα πάνω κάτω στο φετινό σου καλοκαίρι μιας και αποτελεί την πιο in style επιλογή που μπορείς να κάνεις. Τρέξε λοιπόν να το προλάβεις πριν εξαντληθεί γιατί αυτό είναι το ρούχο που χρειάζεσαι!

Μπορεί και εσύ να είσαι από τις γυναίκες που είναι αρκετά διστακτικές με το φούξια και γενικότερα τις αποχρώσεις του ροζ, ωστόσο φέτος, η μόδα προστάζει την επιλογή τους από το χειμώνα μέχρι και το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Stradivarius, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τέλειο παντελόνι από τα Stradivaris.

Τα Stradivarius σου έχουν τη λύση με ένα μοναδικό κομμάτι το οποίο δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου μιας και θα μπορέσεις να το φορέσεις σε όλες τις εξόδους σου ανεξαρτήτως ώρας και εποχής.

Πρόκειται για ένα ρούχο πασπαρτού και ιδανικό για να πειραματιστείς με το colour blocking! Κάνε λοιπόν μία βόλτα στο online store του Stradivarius και δώσε μία ευκαιρία σε αυτό το πουκάμισο πριν προλάβει να εξαντληθεί.

overshirt stradivarius

Κοστίζει 25,99€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το overshirt με αυτό το λινό σακάκι από τα Stradiavrius

Το λευκό με το φούξια αποτελούσε πάντα έναν σίγουρο συνδυασμό, ικανό να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για το τι θα φορέσεις.

Το σακάκι αυτό που βρήκαμε είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι μιας και είναι αρκετά δροσερό και έτσι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και το πρωί στη δουλειά ή σε οποιαδήποτε εμφάνιση έχεις να κάνεις.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και το βράδυ. Συνδύασέ το με λευκό παντελόνι και το φούξια overshirt και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

λινό σακάκι stradivarius

Κοστίζει 29,99€ και θα το βρεις εδώ.