Στα H&M 2 παπούτσια για τις late night εξόδους σου

Εσύ ποιο από τα δυο θα επιλέξεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M 2 παπούτσια για τις late night εξόδους σου

Είσαι καραντίνα και σε έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία; Τότε σου βρήκαμε να κάνεις την κατάλληλα αγορά. Μην ξεχνάμε πως όταν βγούμε από τα σπίτια μας θα είναι πλέον καλοκαιράκι. Για αυτό ότι αγορές κάνεις να είναι για την συγκεκριμένη εποχή. Αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να διασκεδάζουν με τις κολλητές σε parties τα βράδια, αυτά είναι δυο παπούτσια, ανάλογα το στιλ και την διάθεση σου για τις late night εξόδους σου. Θα τα βρεις στα H&M.

Ανάλογα βέβαια και το party πρέπει να βάλεις και το κατάλληλο παπούτσι. Οπότε πρέπει να έχεις επιλογές στην παπουτσοθήκη σου για να επιλέξεις σωστά για να μην είσαι μέσα στη μύγα μέσα στο γάλα. Δηλαδή, σε ένα party αργά το βράδυ που θα είναι δίπλα στη θάλασσα, μην βάλεις το ψηλό και δεν μπορείς να περπατήσεις.

Παρακάτω σου βρήκα στα H&M δύο ζευγάρι παπούτσια που το κάθε ένα είναι κατάλληλα για την κάθε περίσταση, στιλ, αλλά και διάθεση της βραδιά.

Αυτά είναι τα δυο παπούτσια των H&M

Suede wedge-heel sandals

Το πρώτο είναι η κλασική αγαπημένη πλατφόρμα όλων των γυναικών. Είναι ψηλή, αλλά άνετη στο περπάτημα. Ταιριάζει απίστευτα με ένα trendy τιζν παντελόνι αλλά και το αγαπημένο σου αέρινο φόρεμα για τις πιο καλοκαιρινές βραδινές εξόδους σου. Κοστίζουν, 59,99€ και βγαίνει και σε μαύρο χρώμα.

H&M μπεζ ψηλοτάκουνη πλατφόρμα

Platform sandals

Το δεύτερο που σου βρήκα είναι το αγαπημένο δίπατο σανδάλι που κυκλοφορεί παντού την θερινή περίοδο. Αν δεν είσαι στο mood για μια grande εμφάνιση η το party γίνεται σε παραλία, τότε είναι κατάλληλο παπούτσια. Το συγκεκριμένο φοριέται ακόμη και με το αγαπημένο σου σορτσάκι. Κοστίζουν 49,99€.

H&M κόκκινα σανδάλια

Συνδύασε ειδικά τα κόκκινα σανδάλια σου με αυτό το τζιν παντελόνι που θα βρεις στα H&M και το αγαπημένο σου καλοκαιρινό τοπάκι και είσαι έτοιμη για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

TAGS