"Τρέλα" με το καρό μπλέιζερ από τα Bershka - Το φοράς και στο γραφείο

Θα είσαι η πιο στιλάτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Κανονική "τρέλα" μας έπιασε από την πρώτη στιγμή που είδαμε στο online κατάστημα του Bershka αυτό το καρό μπλέιζερ το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ στην έξοδο σου για ένα χαλαρό ποτό.

Μπορεί προς το παρόν να δουλεύεις κι εσύ από το σπίτι, σε λίγο καιρό ωστόσο θα χρειαστεί να επιστρέψεις στο γραφείο και γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι εφοδιασμένη με τα πιο στιλάτα ρούχα για να μπορέσεις να τους εντυπωσιάσεις όλους.

Με μία μόνο βόλτα που κάναμε στο online store του Bershka, βρήκαμε μερικά μοναδικά κομμάτια, ωστόσο είναι αλήθεια πως αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το καρό vichy μπλέιζερ.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις και αυτή τη γαλάζια τσάντα που σου βρήκαμε και θα σε "τρελάνει"!

Είναι το τέλειο ρούχο για την άνοιξη και θα σε βολέψει σε όλες σου τις εξωτερικές δουλειές, ενώ μπορείς να το φορέσεις ακόμα και το βράδυ σε μία χαλαρή ανοιξιάτικη έξοδό σου.

Bershka καρό μπλέιζερ

Βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 17,99. Θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το καρό μπλείζερ με το 90's τζιν από τα Bershka

Αν θέλεις να "κατεβάσεις" λίγο το μπλέιζερ και να του δώσεις έναν πιο χαλαρό αέρα τότε καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με ένα φαρδύ τζιν που θα σε κάνει να δείχνεις λες και βγήκες από ταινία των αγαπημένων 90's.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας.

Μη χάνεις λοιπόν καθόλου χρόνο και μπες στο online store του Bershka για να κάνεις κι εσύ την παραγγελία σου για φέτος.

Τζιν με σκισίματα Bershka

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS