"Εθισμός" το σακάκι με κουμπιά από τα BSB

Το φοράς και στο γραφείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Κανονικός εθισμός μας έπιασε από την πρώτη στιγμή που είδαμε αυτό το υπέροχο τιρκουάζ σακάκι με κουμπιά στο online κατάστημα του BSB. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσεις φέτος το καλοκαίρι.

Μπορεί προς το παρόν να είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε στο σπίτι και να μην πηγαίνουμε ούτε στις δουλειές μας, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την άρση της καραντίνας έχει ξεκινήσει και σε λίγο καιρό θα κάνουμε κανονικά όλες τις εξόδους μας.

Για το λόγο αυτό πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, και το online store του BSB, έχει για ακόμα μία φορά τη λύση που χρειάζεσαι.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο boyfit τζιν παντελόνι που σου βρήκαμε.

Το συγκεκριμένο σακάκι που σου βρήκαμε μπορείς να το συνδυάσεις με πρωινές αλλά και με βραδινές σου εμφανίσεις και να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το look σου.

Τιρκουάζ σακάκι BSB

Κοστίζει 99€ και θα το βρεις εδώ.

Για τις βραδινές σου εμφανίσεις, συνδύασε το τιρκουάζ σακάκι με αυτό το λαμέ τσαντάκι

Αν θες να δημιουργήσεις το πιο ιδανικό look για εσένα και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνδυάσεις το σακάκι που σου προτείνουμε με αυτό το ασημί τσαντάκι με πούλιες.

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για ένα ιδανικό αξεσουάρ για μία σικάτη εμφάνιση ακόμα και σε ένα πιο επίσημο event όπως ένα γάμος ή μία δεξίωση.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι σε κάθε περίπτωση η τσάντα που χρειάζεσαι.

Λαμέ τσαντάκι BSB

Κοστίζει 69€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS