Σκοτώνονται γι' αυτό το μπλουζάκι με στάμπα από τα Pull&Bear

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκοτώνονται γι' αυτό το μπλουζάκι με στάμπα από τα Pull&Bear

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε αυτό το μπλουζάκι με στάμπα στο online κατάστημα του Pull&Bear, οι γυναίκες σκοτώνονται για να το κάνουν δικό τους και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίπτωση.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας και να μην έχουμε την δυνατότητα να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τον καλό καιρό, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα θα τελειώσει και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε με άνεση τις βόλτες μας.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας τα πιο στιλάτα ρούχα, τα οποία θα βρούμε στο online store του Pull&Bear. Εμείς με μία απλή βόλτα που κάναμε βρήκαμε όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι και δεν πρέπει να τα χάσεις σε καμία περίπτωση.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την πανέμορφη πράσινη φούστα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις και έτσι δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου.

Pull&Bear μπλουζάκι

Μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 12,99€. Θα τη βρεις εδώ.

Συνδύασε το μπλουζάκι με στάμπα από τα Pull&Bear, με αυτό το ροζ παντελόνι

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να κάνεις στην άκρη όλα σου τα μαύρα παντελόνια και να βάλεις στη συλλογή σου ένα χρώμα που λίγες θα τολμήσουν.

Μόλις είδαμε το συγκεκριμένο παντελόνι στο online κατάστημα του Pull&Bear, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και με αυτό το ρούχο σίγουρα θα ξεχωρίσεις.

Pull&Bear ροζ τζιν

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει 29,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS