50% κάτω αυτό το skinny jogger παντελόνι από τα Stradivarius

Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
50% κάτω αυτό το skinny jogger παντελόνι από τα Stradivarius

Αυτό το υπέροχο skinny jogger παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Stradivarius, είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και μπορείς να το βρεις αυτή τη στιγμή σε έκπτωση, 50% κάτω από την αρχική τιμή του, προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις.

Τι κι αν προς το παρόν δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις εξόδους που θα θέλαμε, σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις καθιερωμένες δραστηριότητές μας.

Για να γίνει ωστόσο αυτό πρέπει να έχεις στη συλλογή σου τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι προκειμένου να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Stradiavarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη μίνι τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι του 2020.

Τα Stradivarius σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο βολικό παντελόνι που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τα jogger παντελόνια αποτελούν χωρίς αμφιβολία το νούμερο 1 trend της σεζόν και το συγκεκριμένο στο λευκό του χρώμα μπορεί να φορεθεί άνετα φέτος το καλοκαίρι.

Jogger παντελόνι Stradivarius

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Μπορείς να το βρεις εδώ

Συνδύασε το λευκό jogger παντελόνι με αυτά τα υπέροχα πολύχρωμα κρικάκια

Ένα ζευγάρι κρίκοι είναι πάντα καλή λύση για όλες τις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και πόσο μάλλον αυτοί οι πολύχρωμοι που σου βρήκαμε για φέτος το καλοκαίρι.

Φορώντας ένα ζευγάρι από αυτούς μπορείς να σπάσεις τη μονοχρωμία στην εμφάνισή σου και να κάνεις τη διαφορά με το στιλ σου.

κρικάκια stradivarius

Θα δώσεις και γι' αυτά κάτω από 10 ευρώ μιας και κοστίζουν μόλις 7,99€. Μπορείς να τα βρεις εδώ.