Φρενίτιδα στην νέα κολεξιόν των Bershka προκαλεί ένα κιτρινοπράσινο κοντό τοπ για το Καλοκαίρι 2020

Είναι φανταστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στην νέα κολεξιόν των Bershka προκαλεί ένα κιτρινοπράσινο κοντό τοπ για το Καλοκαίρι 2020

Σου βρήκαμε δυο προτάσεις για να δημιουργήσεις το πιο hot look της φετινής Άνοιξης, το οποίο βέβαια, μπορεί να φορεθεί και το Καλοκαίρι. Το ένα κομμάτι είναι το κιτρινοπράσινο κοντό τοπ που προκαλεί φρενίτιδα για την θερινή περίοδο. Και το δεύτερο για ένα τζιν παντελόνι που θα δεις παρακάτω. Και τα δυο θα τα βρεις στην νέα κολεξιόν των Bershka.

Τα τοπ όπως συνέχεια λέμε έχουμε την τιμητική τους όταν πιάνουν οι ζέστες, αφού εκτός από πολύ στιλάτα και girly είναι άνετα και δροσερά. Συνδυάζονται σχετικά εύκολα και όλα τα κομμάτια, είτε είναι τζιν, φούστες ή και σορτσάκια. Οι γυναίκες τα επιλέγουν συνήθως, γιατί λόγω της ζέστης αποφεύγουμε τις πιο μακριές τύπου t-shirt μπλούζες.

Η παρακάτω που θα βρεις από την νέας κολεξιόν των Bershka, εκτός από τέλειο χρώμα, έχει και τέλειο κόψιμο και στιλ. Ανάλογα τους συνδυασμούς σου, μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ. Ακόμη και στο γραφείο με ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Πρόκειται λοιπόν για ένα τοπ που μοιάζει με πουκάμισο και έχει σούρες στο μπροστινό του μέρος. Επίσης, έχει και το trend που αγαπήσαμε πολλές, αυτό με τα φουσκωτά φαρδιά μανίκια.

Πουκάμισο με φαρδιά μανίκια και σούρες - 17.99 €

κιτρινοπράσινο κοντό τοπ Bershka

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα, τότε τσέκαρε και αυτό! Αν θες να κλέψεις όλα τα βλέμματα μετά την καραντίνα, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το κομμάτι που θα σε κάνει να κάψεις καρδιές. Μιλάμε για το νέο μουσταρδί φόρεμα των Bershka, το οποίο έχει θανατηφόρο άνοιγμα με φερμουάρ.

Συνδύασε το κιτρινοπράσινο κοντό τοπ σου από τα Zara με αυτό το απίστευτο τζιν και δημιούργησε το πιο stylish look

Θα τρελαθείς μόλις δεις αυτό το τζιν παντελόνι, με ξέφτια στο κάτω μέρος, ειδικά αν είσαι γυναίκα που αγαπάει το denim και το φορά στην καθημερινότητα της. Το συγκεκριμένο, θα το βρεις στην νέα συλλογή των Bershka, για την Άνοιξη του 2020 και είναι για ατελείωτες βόλτες μετά το τέλος της καραντίνας. Στο πάνω μέρος μπορεί να μοιάζει με ένα κλασικό τζιν, ωστόσο το τελείωμα του θα σε τρελάνει. Αφού είναι σαν ξεφτισμένο και κλωστές να κρέμονται.

Τζιν παντελόνι Kick Flare με ξέφτια στο κάτω μέρος - 29.99 €

Τζιν παντελόνι Kick Flare με πέντε τσέπες και κάτω μέρος με ξέφτια. Σε φαρδιά γραμμή και κλείσιμο με κουμπί και κρυφό φερμουάρ.

Bershka παντελόνι με ξέφτια

Ωστόσο, δείτε και αυτό το πανέμορφο λευκό cargo παντελόνι, που εντοπίσαμε στο online store του Bershka. Μπορείς να το κάνεις δικό σου, με 10 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

TAGS