Το έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες το φόρεμα καφτάνι των H&M - Είναι γεμάτο λουλούδια

Άκρως καλοκαιρινό και αέρινο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες το φόρεμα καφτάνι των H&M - Είναι γεμάτο λουλούδια

Αυτό το καφτάνι φόρεμα των H&M το έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες, αφού είναι γεμάτο λουλούδια και είναι άκρως εντυπωσιακό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Δημιουργείς μαζί του άψογα looks και είναι ένα από τα πιο καυτά trends του φετινού καλοκαιριού.

To καφτάνι είναι ένα από τα φορέματα που έχουν πάντα θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και φέρνει έναν ethnic και μποέμικο αέρα. Συνήθως το επιλέγεις για να το φοράμε στην παραλία παραλία ή τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού στις διακοπές μας.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες fashion bloggers το φοράνε και μέσα στην πόλη, δημιουργώντας μαζί του απίστευτες εμφανίσεις. Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια αέρινη καλοκαιρινή εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να είναι πολύ επίσημη, αλλά πιο καθημερινή, τότε είναι η κατάλληλη επιλογή. Κεντήματα, φούντες και λιτές γραμμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ένα καφτάνι και το βοηθά να προσαρμόζεται και να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο.

Kaftan dress - 29,99 €

H&M φόρεμα καφτάνι με λουλούδια

Αγαπημένο κομμάτι του καλοκαιριού είναι και το κιμονό. Στη νέα συλλογή των H&M θα βρεις ένα απίστευτο σε δυο διαφορετικά ονειρικά χρώματα.

Δες πως να φορέσεις το φόρεμα καφτάνι των H&M που είναι γεμάτο λουλούδια

Μπορεί στις διακοπές να το φοράς σκέτο με τα σανδάλια σου, στην πόλη όμως μπορείς να κάνεις accessorizing, δηλαδή να φορέσεις πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα, ανάλογα με το ύφος που θες να πετύχεις και το προσωπικό σου στιλ.

Με μία ζώνη στη μέση, με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα mix & match στα κολιέ ή στα βραχιόλια, ένα καφτάνι μπορεί να μετατραπεί από ένα στιλάτο outfit παραλίας σε ένα εντυπωσιακό look για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου κι εκτός αυτής, για μέσα στην πόλη. Φυσικά μπορείς εκτός από τα σανδάλια να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με τα mules σου.

TAGS