Bershka: Τρέλα στο online κατάσταση - Το κοντομάνικο blazer που κάνει χαμό

Πρέπει και εσύ να το αγοράσεις φέτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Τρέλα στο online κατάσταση - Το κοντομάνικο blazer που κάνει χαμό

Χαμό κάνει το κοντομάνικο blazer που μπορείς να βρεις στο online κατάστημα των Bershka. Προκαλεί και χαμό, αφού είναι ότι πιο hot για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Μπορείς να κάνεις συνδυασμούς που θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τα blazer τα τελευταία χρόνια έχουν δει τεράστια αγάπη από πολλές γυναίκες. Έχουμε να τα φοράνε κορυφαίες fashion bloggers, ακόμη και celebrities στο κόκκινο χαλί του Hollywood. Έχουν κάνει απίστευτους συνδυασμούς και μας έχουν δώσει τέλειες ιδέες.

Αυτό που βρήκαμε από το διαδικτυακό κατάστημα των Bershka είναι μοναδικό. Είναι κοντομάνικο, έχει γιακά και μπορείς να το φορέσεις και με σορτσάκι, αλλά και με τζιν παντελόνι. Φοριέται επίσης, από το πρωί έως και το βράδυ,

Πριν δεις το blazer ωστόσο, να σου πως πως στα Bershka υπάρχουν και εκπτώσεις. Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις αυτό το φόρεμα σε τζιν ύφασμα που έχει θανατηφόρο άνοιγμα με φερμουάρ στη μέση του. Θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και βρίσκεται σε 40% έκπτωση.

Κοντομάνικο μπλέιζερ - 29.99 €

Μπλέιζερ με γιακά με πέτα και κοντά μανίκια. Τσέπες μπροστά, κλείσιμο με κουμπί και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Bershka κοντομάνικο blazer

Φόρεσε το κοντομάνικο blazer που κάνει χαμό στα Bershka με ένα τζιν και αυτό λευκό πέδιλο

Το λευκό πέδιλο είναι Νο1 για το καλοκαίρι. Έχουν πάθει όλες σοκ με αυτό των Bershka, είναι άσπρα kαι εκκεντρικά και Θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Πέδιλα με τακούνι και δετά λουράκια

25.99 €

 λευκό πέδιλο Bershka

Λευκά πέδιλα με λουράκια που δένουν στον αστράγαλο.

Θα τα βρεις εδώ

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Bershka, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτό το ντένιμ φόρεμα που αποτελεί το νέο μας ανοιξιάτικο έρωτα!

TAGS