Νέα κολεξιόν των Massimo Dutti το λινό ταμπά πουκάμισο που ξεπουλάει σαν τρελό

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα κολεξιόν των Massimo Dutti το λινό ταμπά πουκάμισο που ξεπουλάει σαν τρελό

Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις ένα πουκάμισο από τη νέα κολεξιόν των Massimo Dutti. Είναι λινό σε ταμπά χρώμα και ξεπουλάει σαν τρελό. Θα το βρεις μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά, στο διαδικτυακό τους κατάστημα και με λίγα μόνο βήματα θα έρθει έξω από την πόρτα σου.

Αν ψάχνεις ένα αέρινο και καλοκαιρινά πουκάμισο, τότε το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με τα περισσότερα από τα χρώματα που σου αρέσουν. Είναι ότι πιο κομψό θα δεις και άκρως stylish.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ταμπά πουκάμισο, το οποίο είναι από βαμβάκι, είναι επίσης λινό και από μετάξι. Μπορέις να το φορέσεις για μια πρωϊνή εμφάνιση με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, αλλά και το βράδυ με την αγαπημένη σου παντελόνα. Επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει περισσότερο με τι αποχρώσεις του πουκαμίσου.

Αυτό είναι το πουκάμισο

ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ, ΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ - 59.95 €

Massimo Dutti ταμπά λινό πουκάμισο

Ωστόσο, στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti θα βρεις και την πιο hot τάση για την Άνοιξη/Καλοκάιρι του 2020. Δεν πρέπει να την χάσεις.

Συνδύασε το ταμπά λινό πουκάμισο από τη νέα κολεξιόν των Massimo Dutti με το πιο σικάτο παντελόνι της εταιρίας

Σε γραμμή bootcut και σε μαύρο χρώμα είναι το πιο chic παντελόνι που μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti. Είναι το πιο τέλειο για εσένα που αγαπάς να πραγματοποιείς σικάτες εμφανίσεις στις δημόσιες εξόδους σου, τόσο στο γραφείο, στη σχολή, όσο και στις βόλτες σου.

Αυτό είναι το παντελόνι bootcut των Massimo Dutti

ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BOOTCUT - 69.95 €

Πρόκειται λοιπόν, για το μαύρο παντελόνι σε γραμμή bootcut, με κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί, δύο πλαϊνές τσέπες, δύο ρελιαστές στο πίσω μέρος και θηλιές για τη ζώνη.

Massimo Dutti παντελόνι bootcut

Συνδύασε αν θέλεις το μαύρο bootcut παντελόνι σου με τα απίστευτα κροκό mules που θα βρεις επίσης, στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti.