Σε τιμή σοκ το μίνι φλοράλ φόρεμα από τα H&M

Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε τιμή σοκ το μίνι φλοράλ φόρεμα από τα H&M

Αυτό το φλοράλ φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και βρίσκεται μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή που προκαλεί σοκ! Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου φέτος το καλοκαίρι.

Είναι σίγουρο πως από εδώ και στο εξής θα ξεκινήσουμε και πάλι τις βόλτες μας μιας και η καραντίνα τελείωσε και πλέον μπορούμε ανενόχλητα να βγαίνουμε από το σπίτι.

Για να το κάνεις ωστόσο αυτό χρειάζεται να έχεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ στην ντουλάπα. Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online store του H&M μπορέσαμε να βρούμε όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι.

Μιας και θα μπεις ωστόσο στο online store του Η&Μ πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τοπάκι που βγαίνει σε 4 υπέροχες αποχρώσεις. Δες το εδώ!

Αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, κυρίως για τις πρωινές σου εξόδους μιας και κολακεύει όλα τα σωματότυπα και είναι πολύ δροσερό για τις ζεστές μέρες που έρχονται λίγο νωρίς φέτος το καλοκαίρι.

H&M φλοράλ φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99€. Θα το βρεις εδώ σε 4 αποχρώσεις.

Φόρεσε το μίνι φλοράλ φόρεμα με αυτή την κόκκινη τσάντα από τα H&M

Ένα μαύρο απλό φόρεμα συνδυάζεται πάντα τέλεια με μία κόκκινη τσάντα και πόσο μάλλον με μία ψάθινη τσάντα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις.

Η συγκεκριμένη τσάντα μπορεί να σε βολέψει τόσο στις πρωινές σου εξόδους όσο και στην παραλία μιας και αποτελεί ένα πολύ στιλάτο κομμάτι με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε μιας και αυτό που μας τράβηξε ήταν το μοναδικό της χρώμα και το σχέδιό της. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να προσθέσεις στη συλλογή σου μία πολύ ξεχωριστή τσάντα.

H&M κόκκινη τσάντα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της μιας και μπορείς να την κάνεις δική σου με κάτω από 20 ευρώ, αφού κοστίζει 19,99€. Μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS