Θα ανάψεις φωτιές με αυτό το μίνι νυχτικό από τα Oysho

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα ανάψεις φωτιές με αυτό το μίνι νυχτικό από τα Oysho

Είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να φορέσεις αυτό το πανέμορφο μαύρο νυχτικό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho, θα ανάψεις φωτιές και όχι άδικα, αφού είναι το ιδανικό ρούχο για να ξεσηκώσεις τον αγαπημένο σου!

Για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο μία ρομαντική βραδιά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και να εμφανιστείς με το πιο στιλάτο και παράλληλα "καυτό" νυχτικό, ικανό να τρελάνει τον καλό σου.

Τα Oysho σου έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Το συγκεκριμένο νυχτικό που βρήκαμε είναι μίνι, σατέν και μαύρο, πληροί δηλαδή όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάμψεις κι εσύ μέσα σε αυτό!

Μιας και θα μπεις ωστόσο στο online store του Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πανέμορφο πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις σοκ!

Μαύρο νυχτικό oysho

Βγαίνει σε μαύρο και σε πράσινο και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Θα το βρεις εδώ.

Μέσα από το μίνι νυχτικό φόρεσε το πιο must μαύρο σουτιέν από τα Oysho

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται ένα εσώρουχο που να είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Το συγκεκριμένο σουτιέν που βρήκαμε στο online store του Oysho, μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα τα ρούχα σου και είναι τόσο βολικό και "καυτό" που δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα εσώρουχο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου.

Μαύρο σουτιέν oysho

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή του μιας και το συγκεκριμένο σουτιέν μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Θα το βρεις εδώ.

TAGS