Χάος στα Zara με αυτό το ζακάρ μπλέιζερ

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάος στα Zara με αυτό το ζακάρ μπλέιζερ

Κανονικό χάος έχει επικρατήσει στα ZARA από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξαν, μιας και κυκλοφόρησε στην αγορά, το πιο στιλάτο ζακάρ μπλέιζερ που μπορείς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Οι ουρές σχηματίστηκαν στα ZARA σε όλη τη χώρα από τη Δευτέρα που άνοιξαν και όχι άδικα, αφού όλοι ήθελαν να ανανεώσουν τη συλλογή τους με τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ, τώρα που γίνεται η μεγάλη επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα ZARA σου έχουν βέβαια και πάλι τη λύση και μάλιστα στις καλύτερες τιμές αφού το online store τους είναι γεμάτο με εκπτώσεις και προσφορές.

Μιας και θα επισκεφτείς το online κατάστημα του ΖΑΡΑ, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα με το οποίο θα πάθεις γερό κόλλημα. Δες εδώ την τιμή του και θα μείνεις «κάγκελο»!

Το συγκεκριμένο σακάκι που σου βρήκαμε μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και είναι σίγουρο πως όταν το αποκτήσεις δε θα θες να το βγάζεις από πάνω σου μιας και είναι το ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

ζακάρ μπλέιζερ ZARA

Μένουν μόνο λίγα κομμάτια και για το λόγο αυτό θα πρέπει να βιαστείς! Κοστίζει 49,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

Φόρεσε το ζακάρ μπλείζερ με την ασορτί του φούστα από τα ZARA

Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το συγκεκριμένο μπλέιζερ κυκλοφορεί με ασορτί φούστα- βερμούδα η οποία μπορεί να φορεθεί επίσης από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλες τις περιπτώσεις΄.

Μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου!

ZARA φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα είναι σαν βερμούδα και κοστίζει 29,95€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS