Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 την εμπριμέ παντελόνα από τα ZARA

Έχει απίστευτο χρώμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 την εμπριμέ παντελόνα από τα ZARA

Μόλις κάνεις δική σου, αυτή την υπέροχη εμπριμέ παντελόνα από τα ZARA, είναι σίγουρο πως θα την φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020, αφού αποτελεί το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ρούχο ιδιαίτερο και πολύ στιλάτο.

Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του λίγο νωρίς φέτος, και για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να εφοδιάσουμε την ντουλάπα μας, με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας κάνουν να λάμψουμε, και ξεχωρίσουμε μέσα στο πλήθος.

Η συγκεκριμένη παντελόνα που βρήκαμε είναι ιδανική για εσένα, μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και αναδείξει την εμφάνισή σου με τον καλύτερο τρόπο.

Συνδύασέ την με όποιο χρώμα θες, και θα δεις ότι θα βγεις από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πουκάμισο που είναι σκέτη "φωτιά". Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις σοκ!

εμπριμέ παντελόνα ZARA

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της, μιας και η συγκεκριμένη παντελόνα, κοστίζει μόλις 29,95€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις την εμπριμέ παντελόνα

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS