Θα "τρελάνεις" όλη την παραλία με το πιο hot ολόσωμο μαγιό από τα Oysho

Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα

Είναι σίγουρο, πως αν επιλέξεις αυτό το hot ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε στα καταστήματα Oysho, θα καταφέρεις να "τρελάνεις" όλη την παραλία με την εμφάνισή σου και τις εντυπωσιακές αναλογίες σου. Πρόκειται σίγουρα για ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, και μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει λίγο τις τελευταίες μέρες, ωστόσο η θερμοκρασία ετοιμάζεται να πιάσει "κόκκινο" και πάλι σε λίγο καιρό.

Οι πρώτες εξορμήσεις μας προς τις παραλίες, πρέπει να γίνουν με στιλ και φινέτσα, και τα Oysho σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη μίντι φούστα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις πλάκα!

Το συγκεκριμένο μαγιό είναι ικανό να αναδείξει τον σωματότυπό σου και να σε κάνει την πιο εντυπωσιακή γυναίκα σε όλη την παραλία.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Oysho ολόσωμο μαγιό

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€. Θα το βρεις εδώ!

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το πιο hot ολόσωμο μαγιό

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS