Νούμερο 1 στα trends το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι από τα BSB

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι από τα BSB

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα BSB, αποτελεί το απόλυτο νούμερο 1 στα trends του φετινού καλοκαιριού και έτσι δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου καθώς μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιπτώσεις.

Το καλοκαίρι έφτασε και ο καλύτερος τρόπος για να το υποδεχθείς, είναι να βάλεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή των BSB.

Το σορτσάκι αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα από την ντουλάπα σου!

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το τοπάκι που κάνει "θραύση" στα BSB. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

BSB ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα βολέψει για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Κοστίζει 59,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα BSB όπου θα βρεις το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι

Νεανικά, μοντέρνα και θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με άποψη. Η BSB προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ με ποιότητα, σε συνδυασμό με σχεδιαστική πρωτοπορία για νέες γυναίκες που έχουν στυλ, που αγαπούν τη μόδα, νιώθουν ελκυστικές και απολαμβάνουν την θηλυκότητα τους. Στόχος της BSB είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία BSB μετά από 39 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 108 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 600 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 21 χώρες.

TAGS