Στο χρώμα της σεζόν αυτό το πουκάμισο από τα ZARA

Δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο χρώμα της σεζόν αυτό το πουκάμισο από τα ZARA

Αυτό το πουκάμισο που βρήκαμε για εσένα από τα καταστήματα ZARA, έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι. Αέρινο και ανοιχτόχρωμο, είναι ό, τι πρέπει για τις πρωινές σου βόλτες.

Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και εσύ πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ προκειμένου να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Τα ZARA σου έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, αφού αυτό το πουκάμισο που σου βρήκαμε, είναι εξαιρετικά οικονομικό και ταυτόχρονα σικάτο.

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις αυτό το πουκάμισο, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το καρό σορτσάκι. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

ZARA πράσινο πουκάμισο

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και το συγκεκριμένο ρούχο μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις το πουκάμισο στο χρώμα της σεζόν

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS