Το πιο στιλάτο ολόσωμο μαγιό θα το βρεις στα Oysho

Θα "λάμψεις"στην παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πιο στιλάτο ολόσωμο μαγιό θα το βρεις στα Oysho

Αν θέλεις φέτος να έχεις στη συλλογή σου το πιο στιλάτο μαγιό, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να κοιτάξεις στα καταστήματα Oysho, μιας και έχουν για εσένα ένα μοναδικό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε όλοι σιγά σιγά τις διακοπές μας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνεις τις εξορμήσεις σου λοιπόν, από το να βάλεις στη συλλογή σου ένα μαγιό που αναδεικνύει το σώμα σου.

Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και δε θα έπρεπε να χάσεις αυτή την προσφορά σε καμία περίπτωση. Κόκκινο και ολόσωμο, το μαγιό αυτό είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ολοκλήρωσε το look σου στην παραλία, με την υπέροχη αυτή ψάθινη τσάντα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Δες την εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Ολόσωμο μαγιό Oysho

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο ξεχωριστό μαγιό. Κοστίζει 24,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το πιο στιλάτο μαγιό

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS