Καλοκαιρινός έρωτας το denim φόρεμα από τα Bershka

Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός έρωτας το denim φόρεμα από τα Bershka

Αυτό το denim φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός έρωτας και γι΄αυτό δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις.

Το καλοκαίρι έφτασε και τα Bershka έχουν και πάλι για εσένα τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος!

Αν πάλι ψάχνεις το ιδανικό παπούτσι για να συνδυάσεις το φόρεμά σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτά τα δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti. Δες τα εδώ και θα τα ερωτευτείς!

Bershka denim φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα αγαπήσεις. Κοστίζει 29,99€ και είναι ένα από τα Best Sellers του Bershka. Θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις το denim φόρεμα

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται χώροι πρωτοπορίας, με ευρυχωρία και προσεγμένη εικόνα που περιλαμβάνει από τις βιτρίνες έως και τη διαρρύθμιση των ενδυμάτων στο εσωτερικό τους Η Bershka επιλέγει τις καλύτερες εμπορικές ζώνες σε κάθε πόλη και εγκαθίσταται στις πιο διακεκριμένες περιοχές των κύριων εμπορικών πυρήνων. Συχνά επιλέγονται μοναδικά κτήρια, τα οποία ανακαινίζονται και προσαρμόζονται στην εικόνα της επωνυμίας και στη φιλοσοφία της Bershka από το στούντιο αρχιτεκτονικής της.

TAGS