Τα H&M έχουν για εσένα το μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα H&M έχουν για εσένα το μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου φέτος το καλοκαίρι στην παραλία, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνεις δικό σου αυτό το μαγιό που έχουν για εσένα τα καταστήματα H&M, στην πιο μοναδική τιμή που θα σε "τρελάνει"!

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και ήρθε η ώρα να το υποδεχτείς με την πιο στιλάτη επιλογή για την παραλία. Τα Η&Μ έχουν και πάλι τη λύση που χρειάζεσαι και δεν γίνεται να την αφήσεις να πάει χαμένη.

Ολοκλήρωσε το look σου για την παραλία με την πιο οικονομική ψάθινη τσάντα από τα H&M. Δες την εδώ και θα σε "τρελάνει"!

H&M ολόσωμο μαγιό

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή του, αφού μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το σικάτο μαύρο μαγιό μόλις με 29,99. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS