Το κόκκινο στενό φόρεμα ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στο H&M

Τα σπάει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το κόκκινο στενό φόρεμα ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στο H&M

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, αυτό το κόκκινο στενό φόρεμα, έχει καταφέρει να ξεπουλήσει όσο κανένα άλλο στα καταστήματα H&M και όχι άδικα, αφού είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας.

Το online κατάστημα του H&M έχει πραγματικά μοναδικές εκπτώσεις και γι' αυτό το λόγο δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσεις τις προσφορές που έχει για εσένα.

Αν ψάχνεις να βρεις το πιο ιδανικό παπούτσι για να συνδυάσεις το φόρεμα αυτό, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το υπέροχο ζευγάρι mules που βρήκαμε για εσένα στα H&M.

Εμείς μόλις είδαμε το συγκεκριμένο φόρεμα τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο καθώς πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βολέψει στις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

H&M κόκκινο φόρεμα

Το φόρεμα βγαίνει σε κόκκινο, μπεζ και καφέ και κοστίζει 9,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το κόκκινο φόρεμα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS