Κάνει "θραύση" στα H&M η γαλάζια ολόσωμη φόρμα - Είναι όλη από δαντέλα

Βρίσκεται σε προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στα καταστήματα H&M, αυτή η υπέροχη γαλάζια ολόσωμη φόρμα, κάνει κανονική "θραύση" και κοντεύει να ξεπουλήσει! Όχι και άδικα βέβαια αφού είναι όλη από δαντέλα και πολύ στιλάτη.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να φορέσεις γαλάζιο!

Συνδύασε τη με αυτά τα μοντέρνα δετά πέδιλα που βρήκαμε στα Stradivatrius!

H&M ολόσωμη φόρμα δαντέλα

Η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα βγαίνει σε 3 αποχρώσεις, ωστόσο εμείς θα σου προτείναμε να πάρεις την γαλάζια καθώς είναι πιο καλοκαιρινή και πιο ονειρική! Βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι, μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 24,99€! Θα τη βρεις εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις την ολόσωμη φόρμα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS