35 ευρώ κάτω το snake skin φόρεμα από τα Massimo Dutti

Τολμάς να το φορέσεις;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
35 ευρώ κάτω το snake skin φόρεμα από τα Massimo Dutti

Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ τη διαφορά με την εμφάνισή σου, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνεις δικό σου, αυτό το υπέροχο snake skin φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Massimo Dutti! Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και βρίσκεται 35 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι ένα ρούχο που βολεύει τόσο για πρωινές όσο και για απογευματινές εμφανίσεις. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να μαγνητίσεις τα βλέμματα με το look σου!

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την πλισέ φούστα που θα σου πάρει το μυαλό!

Massimo Dutti προσφορές

Το φόρεμα, κόστιζε 99,95€ ωστόσο με την έκπτωση, μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 44,95€! Θα το βρεις εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια!

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις το snake skin φόρεμα

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο