«Ξετρελαίνει» όλες τις καταναλώτριες το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka

Ιδανικό για καλοκαίρι και χειμώνα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξετρελαίνει» όλες τις καταναλώτριες το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka

Κορίτσια δώστε προσοχή! Σας βρήκαμε το απόλυτο ψηλόμεσο παντελόνι από τα καταστήματα Bershka, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, έχει καταφέρει να «ξετρελάνει» όλες τις καταναλώτριες σε όλο τον κόσμο!

Τα Bershka για ακόμα μία φορά έχουν τον τρόπο για να μην απογοητεύσουν καμία γυναίκα. Μπορεί μερικά κομμάτια τους να είναι λίγο πιο τολμηρά, και κάποια άλλα λίγο πιο απλά, ωστόσο το ρούχο αυτό που εντοπίσαμε, είναι το απόλυτο καθημερινό όνειρο κάθε καταναλώτριας.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka που «ξετρελαίνει» όλες τις καταναλώτριες

Το σχέδιό του είναι απλό και ένα από τα trend της εποχής. Στενό πάνω και ανοιχτό προς τον αστράγαλο ώστε να ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε παπούτσι επιχειρήσεις να το συνδυάσεις. Το καλοκαίρι, ταιριάζει τέλεια με πέδιλα ή με δετές εσπαντρίγιες, ενώ το χειμώνα θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με μποτάκι κάλτσα, ή με κάποια ψηλή μπότα για να του δώσεις ακόμα περισσότερο στιλ.

Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το τοπάκι που βρήκαμε για εσένα και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το χρώμα του, ταιριάζει τέλεια στο καλοκαίρι καθώς είναι ανοιχτόχρωμο και ικανό να κάνει το ηλιοκαμένο δέρμα σου να ξεχωρίζει, ενώ το χειμώνα μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα ή καφέ κομμάτια για να σπάσεις λίγο τη μονοτονία και να δώσεις μία ξεχωριστή νότα στο look σου!

Απογείωσε το παντελόνι σου με ένα ασορτί τζάκετ και πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ, τα οποία θα σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και όχι άδικα, αφού είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και είναι σίγουρο πως θα μας θυμηθείς!

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε δύο χρώματα και το καλύτερο απ' όλα είναι χωρίς αμφιβολία η τιμή του. Κοστίζει μόλις 19,99€ και μπορείς αν θέλεις, να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS