Σούπερ προσφορά στα H&M - 8,99 ευρώ το πιο θηλυκό μαύρο φόρεμα

Τρέξε να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σούπερ προσφορά στα H&M - 8,99 ευρώ το πιο θηλυκό μαύρο φόρεμα

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και τώρα πρέπει να βιαστείς να βρεις αυτή τη σούπερ προσφορά που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δικό σου το πιο θηλυκό μαύρο φόρεμα, μόνο με 8,99 ευρώ!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να αναδείξει το σωματότυπό σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια. Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα καταστήματα H&M, ρίξε και μια ματιά σε αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν που εντοπίσαμε!

H&M μαύρο φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια, είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή του. Η αρχική τιμή ήταν στα 14,99€ ωστόσο πλέον, μπορείς να το κάνεις δικό σου, δίνοντας μόλις 8,99€. Θα το βρεις εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το μαύρο θηλυκό φόρεμα που βρίσκεται σε σούπερ προσφορά

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS