Με αυτό το μπουστάκι από τα Oysho θα «τρελάνεις» όλο το γυμναστήριο

Μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το μπουστάκι από τα Oysho θα «τρελάνεις» όλο το γυμναστήριο

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Oysho κυκλοφόρησε και δε θα μπορούσαμε να μην τρελαθούμε με αυτό το υπέροχο μπουστάκι! Μόλις το φορέσεις στο γυμναστήριο, είναι σίγουρο πως θα τους "τρελάνεις" όλους, οπότε τρέξε να κάνεις τις αγορές σου!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο μπορείς να φορέσεις στη γυμναστική σου μαζί με αυτό το στιλάτο κολάν που βρήκαμε για εσένα.

Αθλητικό σουτιέν με μέτρια στήριξη σε στρατηγικά σημεία για αθλήματα μέτριας έντασης. Ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας που στεγνώνει γρήγορα με αντηλιακή προστασία UPF+40. Με δίχτυ στο εσωτερικό για μεγαλύτερη αναπνευσιμότητα και με αφαιρούμενες κυκλικές cup από πολύ λεπτό υλικό που καλύπτουν ολόκληρο το στήθος για μεγαλύτερη άνεση και προσαρμοστικότητα.

Μπορεί τώρα το καλοκαίρι να μην πηγαίνεις και τόσο στο γυμναστήριο, ωστόσο ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και πρέπει να είσαι έτοιμη!

Oysho νέα συλλογή μπουστάκι

Το μπουστάκι βγαίνει συνολικά σε 4 χρώματα και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Θα το βρεις εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo μαύρο μπουστάκι που θα σε κάνει να τους τρελάνεις όλους στο γυμναστήριο

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS