Μαύρο παντελόνι στα H&M με 15,99 ευρώ - Μην χάσεις αυτή την τιμή

Θα τρελαθείς μόλις το δεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο παντελόνι στα H&M με 15,99 ευρώ - Μην χάσεις αυτή την τιμή

Αυτή την τιμή για το μαύρο παντελόνι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Η&Μ δεν πρέπει να την χάσεις. Κοστίζει μόλις 15,99€ και όχι... δεν βρίσκεται σε έκπτωση, αφού αυτή είναι η κανονική του τιμή.

Ένα μαύρο παντελόνι κορίτσια, πρέπει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ενώ ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες γυναικών.

Το συγκεκριμένο των H&M, είναι στιλ mom loose και βγαίνει εκτός από μαύρο, σε ανοιχτό καφέ, ανοιχτό μπεζ και σκούρο γκρι χρώμα.

Από την άλλη όμως έχετε δει το πιο ακριβό ρούχων των H&M; Αυτό δεν είναι άλλο από το δερμάτινο φόρεμα που μοιάζει με πουκάμισο, το οποίο κοστίζει σχεδόν 300 ευρώ!

Αυτό είναι το μαύρο παντελόνι των H&M που κοστίζει 15,99€

Mom Loose-fit Twill trousers - 14,99 €

H&M μαύρο παντελόνι

Λίγα λόγια για τα H&M όπου θα βρεις το πιο τέλειο μαύρο παντελόνι με 15,99 €

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS