Συγκλονιστικό το ψηλόμεσο τζιν από τα ZARA - Θυμίζει... 90's

Τρέξε να το κάνεις δικό σου και δε θα χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστικό το ψηλόμεσο τζιν από τα ZARA - Θυμίζει... 90's

Η νέα συλλογή στα καταστήματα Ζara έχει ήδη κυκλοφορήσει και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, καταφέραμε να εντοπίσουμε, το πιο συγκλονιστικό ψηλόμεσο τζιν που θυμίζει ξεκάθαρα το στιλ των 90's! Καν' το δικό σου και θα μας θυμηθείς!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με τα πιο casual αλλά και με τα πιο καλά κομμάτια από την ντουλάπα σου.

Αν βέβαια θέλεις να κάνεις κανονικό πάταγο με την εμφάνισή σου, δοκίμασε να συνδυάσεις το συγκεκριμένο τζιν με αυτά τα πέδιλα από τα Zara. Δες τα εδώ!

Zara ψηλόμεσο τζιν 90's

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο τζιν κοστίζει 29,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο must κομμάτια της συλλογής και γρήγορα θα εξαντληθεί.

Ψηλόμεσο και χακί: Το παντελόνι που θέλουν όλες οι γυναίκες - Θα το βρεις στα ZARA

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων ZARA, έχει γίνει κανονικός χαμός με αυτό το ψηλόμεσο χακί παντελόνι, το οποίο θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες. Θα το βρεις και σε πολύ καλή τιμή, οπότε ετοιμάσου να κάνεις τα ψώνια σου.

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για το Φθινόπωρο που θα σε κάνουν να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα στο λεπτό.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο χακί παντελόνι από τα ZARA που θέλουν όλες οι γυναίκες

Εμείς μόλις είδαμε το συγκεκριμένο παντελόνι τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Μπορείς να το βάλεις το πρωί στο γραφείο με ένα φλατ σανδάλι ή ένα μποτάκι, συνδυασμένο με ένα πιο χαλαρό τοπάκι και ένα oversized πανωφόρι. Το βράδυ, μη διστάσεις να το φορέσεις με ψηλές γόβες ή πέδιλα ή ακόμα και με μπότες με λεπτό και ψηλό τακούνι.

Είναι αναμφίβολα, ένα κομμάτι πασπαρτού που θα σε βολέψει όσο κανένα άλλο!

Αυτή η ίνα από την οποία είναι φτιαγμένο το εν λόγω παντελόνι, λαμβάνεται κυρίως από το ξύλο ευκαλύπτου, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης η οποία διασφαλίζει την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε ένα κλειστό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του νερού και πάνω από το 99% των χημικών ουσιών και είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel.

Zara νέα συλλογή παντελόνια

Όσο για την τιμή του, κοστίζει 29.95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί πολύ σύντομα, το κομμάτι αυτό θα εξαντληθεί!

Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο εκπτωτικό, τότε θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα από τα ZARA το οποίο κοστίζει μόλις 5,99€!

TAGS