«Φεύγει» σαν τρελό το μαύρο φόρεμα από τα H&M

Το κομμάτι που θα αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φεύγει» σαν τρελό το μαύρο φόρεμα από τα H&M

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, αυτό το μαύρο μίνι φόρεμα, «φεύγει» σαν τρελό από τα ράφια και όχι άδικα βέβαια, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο ονειρικά κομμάτια της νέας σεζόν!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που μπορεί άνετα να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ή ακόμα και με αυτά τα υπέροχα μποτάκια που βρήκαμε για εσένα στα H&M. Δες τα εδώ και θα σου πάρουν το μυαλό!

H&M μίνι μαύρο φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει μόνο σε μαύρο και κοστίζει 49,99€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Το πιο ρομαντικό φόρεμα της σεζόν βρίσκεται στα H&M

Αν θέλεις να δώσεις έναν πιο girly τόνο στην ντουλάπα σου, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσθέσεις στη συλλογή σου, το πιο girly φόρεμα της φετινής σεζόν, το οποίο βρίσκεται στα καταστήματα H&M και κάνει κανονική "θραύση"!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που πρέπει να έχει στην κατοχή της κάθε γυναίκα!

Θα σου προτείναμε να πάρεις το συγκεκριμένο φόρεμα, και να το συνδυάσεις με την πιο ξεχωριστή τσάντα της σεζόν που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M. Δες την εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό!

H&M φλοράλ φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό, πρόκειται να εξαντληθεί!

TAGS