Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το ίσιο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius

Ιδανικό για όλες σου τις εμφανίσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το ίσιο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradiavrius κυκλοφόρησε και εντοπίσαμε για εσένα, το πιο ιδανικό ίσιο ψηλόμεσο τζιν, το οποίο ξεπουλάει όσο κανένα άλλο αυτή τη στιγμή. Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις κι εσύ δικό σου, χρειάζεται ωστόσο να βιαστείς.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ δικό σου μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν ξέρεις τι θα φορέσεις.

Επιπλέον, μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με αυτά τα πανέμορφα μποτάκια από τα Stradivarius που εντοπίσαμε. Δες τα εδώ και θα σου πάρουν το μυαλό!

Stradivarius ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Ξεπουλάει σαν τρελή αυτή η φούστα με τούλι από Stradivarius

Αν θες να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τη φθινοπωρινή σεζόν, η Stradivarius σου προτείνει τη πολύ οικονομική εμπριμέ φούστα με τούλι. Την είδαμε και ξετρελαθήκαμε και σίγουρα αξίζει μια θέση στη ντουλάπα μας.

Ψιλόμεση, μίντι και αέρινη, υπόσχεται όμορφες βραδινές και πρωινές βόλτες στους δρόμους της Αθήνας. Tο μαύρο χρώμα αλλά και το σχέδιο της, σε βοηθά να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε παπούτσι. Θες αθλητικό, για τις πρωινές σου δουλειές το πρωί; Ή μήπως γόβα σε μαύρο χρώμα ή και γιατί όχι σε κόκκινο βελουτέ ή χαμηλό μποτάκι για βραδινές περιπλανήσεις, ως τις δώδεκα το βράδυ, για να είμαστε και τυπικές στους νέους κανονισμούς, σαν σωστές Σταχτοπούτες;

Για τις επερχόμενες κρύες μέρες, φούτερ από πάνω για συνοδευτικό θα ναι κατάλληλο, αν θες κάτι casual και άνετο στις βόλτες σου.

Αν θες ένα εντελώς total black look, προτίμησε ασημένιες, μακριές αλυσίδες στο λαιμό ή διακριτικά βραχιόλια. για cute γυναικεία εμφάνιση.

Αυτή είναι η φούστα από τη Stradivarius που θα σε ξετρελάνει

Φoύστα με τούλι από Stradivarius