Ονειρεμένο: Το μπλέιζερ από δέρμα που θέλουν όλες οι γυναίκες βρίσκεται στα Bershka

Το χρειάζεσαι για τον χειμώνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ονειρεμένο: Το μπλέιζερ από δέρμα που θέλουν όλες οι γυναίκες βρίσκεται στα Bershka

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτό το υπέροχο μπλέιζερ από δέρμα, το οποίο χωρίς αμφιβολία, θα ήθελαν να έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα. Θα μπορούσες βέβαια να το φορέσεις και με αυτό το σούπερ καρό παντελόνι από τα Bershka.

Δερμάτινο μπλέιζερ Bershka

To μπλέιζερ αυτό κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ ,θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Το overshirt παλτό των Bershka κοστίζει 29,99 ευρώ και είναι Best Seller

Πρόκειται να ξετρελαθείς με αυτό το overshirt παλτό, με το που το δεις. Κοστίζει 29,99 € θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka και είναι best seller.

Τα παλτό και γενικά τα μπουφάν παίζουν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας για αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικές στις επιλογές μας.

Εγώ σου βρήκα ένα πολύ στιλάτο στα Bershka, το οποίο θα δώσει στιλ στο look σου. Είναι καρό, overshirt και πρόκειται να σε απογειώσει.

Είναι από τη νέα συλλογή κοστίζει 29,99 € και ήδη έχει αρχίσει να ξεπουλάει σαν τρελός. Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές έως 40%

Overshirt καρό - 29.99 €

Bershka overshirt παλτό

Συνδύασε το overshirt παλτό των Bershka κοστίζει 29,99 ευρώ με αυτό το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka μόλις κυκλοφόρησε και εμείς θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο μαύρο ψηλόμεσο τζιν το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με πολλά από τα ρούχα σου. Μάλιστα θα μπορούσες να το βάλεις και με αυτά τα υπέροχα mules που βρήκαμε.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόλις 25,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS