10 items που θα φορέσεις με το τζιν σου κάτω από €20

Είναι must-have οικονομικά κομμάτια για denim looks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
10 items που θα φορέσεις με το τζιν σου κάτω από €20

Η καλύτερη εποχή για να αναδείξεις το τζιν σου παντελόνι δεν είναι άλλη από αυτή που διανύουμε, αφού η άνοιξη επιβάλλει να φορέσουμε outfits με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας denim. Η αλήθεια είναι πως όσα και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά, ενώ φέτος, να ξέρεις ότι "παίζει" πολύ το καμπάνα τζιν, που έρχεται από το παρελθόν δυναμικά για να δημιουργήσει όμορφα μοντέρνα αλλά και ρετρό looks. Εσύ διάλεξε το δικό σου αγαπημένο τζινάκι (δες εδώ και τα 6 βασικά denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου) και φόρεσέ το με όλα τα must-have items της σεζόν για σούπερ στυλάτα looks.

Ένα τζιν παντελόνι, το ξέρεις πολύ καλά, είναι βολικό, άνετο και ευκολοφόρετο -και ευκολοσυνδύαστο επίσης-, είναι αυτό το κομμάτι που πάντα θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση του "τι να φορέσω σήμερα" αλλά και από διλήμματα του τύπου "ταιριάζει με αυτό το πουκάμισο", "του πάνε αυτά τα παπούτσια"!

street style denim

Επειδή λοιπόν το πολυαγαπημένο denim πάει με όλα, μπορεί να αναδείξει ακόμα και τις πιο εντυπωσιακές τάσεις S/S2021 με τους σωστούς συνδυασμούς, φοριέται με όλα τα φωτεινά χρώματα που είναι βασικά spring trends, ενώ και πολλές σταρ το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους (όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για παράδειγμα) και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου ούτε με τα παπούτσια που θα το σετάρεις, ούτε με τα πανωφόρια (δες εδώ τα καλύτερα της σεζόν), επέλεξα 10 βασικά και μοδάτα κομμάτια για να το συνδυάσεις μέχρι να καλοκαιριάσει.

Extra tip: Να θυμάσαι ότι ανάλογα με την περίσταση και την έξοδο που θα κάνεις, μπορείς να επιλέξεις flat ή ψηλοτάκουνα (δες τις τάσεις της άνοιξης) και να αλλάξεις το top σου (ένα από τα 5 πιο must cut-out της σεζόν ταιριάζει γάντι) για να δημιουργήσεις μια διαφορετική εμφάνιση. Το τζιν αγαπά πολύ τα αξεσουάρ που θα το απογειώσουν και θα κάνουν το look σου να φαίνεται πιο ακριβό (δες εδώ και τα υπόλοιπα items που το κάνουν). Μόλις πιάσουν οι μεγάλες ζέστες μπορείς να αντικαταστήσεις το denim παντελόνι σου με ένα τζιν σορτσάκι και να κάνεις τους ίδιους συνδυασμούς με τα items που σου προτείνω.

Τα 10 items που θα βάλεις με το τζιν σου

μαρινιέρα μπλε

Μαρινιέρα, €17,99, Oysho

λευκό πουκάμισο κλασικό

Λευκό πουκάμισο, €19,95, Marks&Spencer

κολιέ χρυσαφί

Μενταγιόν-ζώδιο, €4,99, Bershka

φουλάρι

Εμπριμέ μαντίλι, €14,96, Funky Buddha

ροζ ζακέτα

Ροζ ζακέτα, €6,95, Celestino

backet-hat

Floral bucket-hat, €12,99, Stradivarius

κίτρινο biker jacket

Κίτρινο biker jacket, €19,99, Tally Weijl

τσαντάκι

Τσάντα με αλυσίδα, €19,20, Doca

κοκάλινα γυαλιά ηλίου

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου, €9,99, Stradivarius

αθλητικά δετά

Aθλητικά παπούτσια, €19,99, Zara