Τα πιο στυλάτα παπούτσια της άνοιξης έχουν τα χρώματα των... μακαρόν!

Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν με όλα σου τα outfits

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πιο στυλάτα παπούτσια της άνοιξης έχουν τα χρώματα των... μακαρόν!

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια πάντα παίζει τον ρόλο του σε μια εμφάνιση και δη καθοριστικό. Μπορεί εύκολα να απογειώσει ένα look ή να το... προσγειώσει απότομα στα τάρταρα! Γι' αυτό μια πλήρως ενημερωμένη fashionista πάντα ρίχνει το βλέμμα της χαμηλά και είναι σίγουρη ότι τα βήματά της είναι... σε καλό δρόμο. Οι σχεδιαστές στις S/S2021 πασαρέλες τους έδειξαν την προτίμησή τους σε όλα τα χρώματα της άνοιξης, φωτεινά ή παλ, γήινα ή ουδέτερα.

street style mules

Η αλήθεια είναι πως οι παλ αποχρώσεις των μακαρόν κάνουν θραύση ήδη όχι μόνο στα catwalks αλλά και στο street style, αφού αποτελούν το ιδανικό combo για όλα μας τα σύνολα. Από το χρώμα της μέντας ή το baby blue (το αγαπάμε και στις καμπαρντίνες της άνοιξης), μέχρι το dusty pink και το κίτρινο, τα χρώματα αυτά... ζωγραφίζουν όλων των ειδών τα παπόυτσια και λειτουργούν ως κοσμήματα στα πόδια μας.

Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει

Είτε επιλέξεις γοβάκια, mules ή πέδιλα, να ξέρεις πως θα αναδείξουν και το μαύρισμά σου το καλοκαίρι, ενώ κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κομψά. Η σημείωσή μου εδώ είναι ότι φέτος τα mules με πλεξίδες αλλά και καπιτονέ επιφάνειες παίζουν πολύ στους δρόμους (και στις βιτρίνες) οπότε φρόντισε να αποκτήσεις έστω ένα ζευγάρι.

χρωματιστά παπούτσια άνοιξης

Special tip Μη σετάρεις τα παπούτσια με την τσάντα σου (δες εδώ τις τάσεις της άνοιξης), γιατί είναι passe λογική και φρόντισε να τα αφήσεις να φανούν είτε με μίνι φορέματα και φούστες, είτε με φαρδιές culottes είτε με skinny denim. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις πως ένα ζευγάρι παπούτσια σε αυτό το χρώμα δεν το φοράς απλώς για τη μόδα αλλά γιατί θέλεις να ενισχύσει την κομψότητα και την αισθητική σου. Και αν θέλεις να είσαι to-the-point μη διστάσεις να δοαλέξεις ένα πέδιλο tie-dye που συνδυάζει διακριτικά όλα τα παλ χρώματα!

πλεκτά γαλάζια mules

Η δική μου λίστα έχει όλες τις αποχρώσεις των μακαρόν και σίγουρα είναι πολύ... λαχταριστή!

tie-dye πέδιλα

Tie-dye με χοντρό τακούνι, €19,99, Bozikis

mint mules

Με ιδιαίτερο τακούνι στο χρώμα της μέντας, €24,99, Bozikis

ροζ γοβάκια

Ροζ γόβες, €32,99, Bozikis

σουέτ ροζ πλατφόρμες

Platforms, €25, Envie Shoes

baby blue πέδιλα

Γαλάζια strappy πέδιλα, €59, Envie Shoes

dusty pink mules

Dusty pink mules, €32, the fashionproject.gr

μπςζ πέδιλα με μπαρέτα

Μπεζ πέδιλα με διάφανο τακούνι, €25,99, Τsoukalas