Πώς θα φορέσεις τα λευκά μποτάκια σου τώρα το Πάσχα

Για chic & stylish εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς θα φορέσεις τα λευκά μποτάκια σου τώρα το Πάσχα

Τι κι αν ζέστανε ο καιρός, τι κι αν πλησιάζει το καλοκαιράκι, μπορείς άφοβα να φορέσεις τις μποτούλες σου, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο αλλά και να επιλέξεις το χρώμα της άνοιξης, αυτό που θα σε βοηθήσει επίσης να ισορροπήσεις ένα color blocking look αλλά και να αναδείξεις όλα τα βασικά denim κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου.

Οι λευκές μπότες έχουν την τιμητική τους τη σεζόν αυτή και υπόσχονται να σου χαρίσουν πολλά και ευκολοφόρετα outfits. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις (αφού τσεκάρεις φυσικά τις καλύτερες λευκές μπότες της άνοιξης) είναι να δοκιμάσεις το δικό σου αγαπημένο,για μια fashion forward, σχεδόν φουτουριστική, αισθητική στο look σου.

white boots και φόρεμα

WHY IT WORKS

Μπορεί να σου ακούγεται παράδοξο και να σου φαίνεται ακόμα πιο περίεργο να φορέσεις λευκά μποτάκια την εποχή αυτή, όμως κάνεις λάθος, αφού αυτή η τάση, που έρχεται από τα 60s, είναι το Νο1 trend. Μην το φοβηθείς επειδή δεν το έχεις συνηθίσει. Συνδυάζεται τέλεια με jean (ειδικά με καμπάνα), με εμπριμέ παντελόνια, με floral μακριά φορέματα αλλά και με mini, ενώ ισοππορεί ιδανικά ένα πολύχρωμο look. Και να θυμάσαι: Άφησε τα πόδια σου γυμνά!

τζιν και white boots

THE BOTTOM

Η επιλογή του παντελονιού της φούστας, του φορέματος ή του σορτς είναι καθαρά δική σου υπόθεση. Απλώς φρόντισε το μήκος να μην καλύπτει τα μποτάκια. Να θυμάσαι πως το λευκό (όπως και το μαύρο) ταιριάζει με όλα, οπότε δεν θα δυσκολευτείς στους συνδυασμούς.

φόρεμα και white boots

ACCESSORIZE IT!

Επιβάλλεται να βάλεις μια ρετρό πινελιά στο look σου, αφού φέτος ό,τι vintage είναι πιο trendy από ποτέ. Ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια και oversized γυαλιά θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το φαινομενικά απλό αλλά... στο βάθος ιδιαίτερα επιτηδευμένο σύνολο. Φρόντισε να μη σετάρεις τις μπότες με την τσάντα σου (δες εδώ τις επιλογές της άνοιξης), επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα λειτουργήσει ως κόσμημα.

φόρεμα και λευκές μπότες

FRESH BOOTS

Τα λευκά μποτάκια θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Καθάριζέ τα απαλά με ένα μαλακό πανί και εάν υπάρχουν λεκέδες στο δέρμα, αντιμετώπισέ τους με ένα DIY καθαριστικό: Σε ζεστό νερό ρίξε λίγες σταγόνες υγρό σαπούνι και ξίδι. Έπειτα, βρέξε ένα πανί (χωρίς να το μουλιάσεις) και πέρασέ το σε όλη την επιφάνεια των παπουτσιών, επιμένοντας παραπάνω στους λεκέδες. Άφησε να στεγνώσουν και μετά θα είναι σαν καινούργια.