10 must-have που θα αγοράσεις για τις πρώτες εξόδους για ποτό

Το shopping therapy επιβάλλεται αμέσως μετά τον εγκλεισμό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
10 must-have που θα αγοράσεις για τις πρώτες εξόδους για ποτό

Έχεις σκεφτεί πως έχεις την καλύτερη δικαιολογία για να βγεις για ψώνια; Μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού πρέπει να ξαναμπείς τάχιστα σε fashion mood όχι σκρολάροντας στο Internet για να βρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα, αλλά διά ζώσης να αποκτήσεις αυτά τα 10 αντικέμενα που θα χρειαστείς για να κάνεις τις πρώτες σου μεταμεσονύχτιες εξόδους για ποτό με την παρέα σου. Σίγουρα θα ανακαλύψεις και πολλές προσφορές αλλά και εκπτώσεις οπότε πώς να αντισταθείς; Έξυπνο κορίτσι είσαι έτσι ή αλλιώς...

Ψάθινη τσάντα

Επιστροφή σε φυσικά υλικά και μια ψάθινη τσάντα (δες εδώ όλες τις τάσεις στις τσάντες της σεζόν) είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σου βόλτες όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην παραλία. Πάρε μία μεσαίου μεγέθους, για να χωράει όσο περισσότερα... απαραίτητα χρειάζεσαι!

Oversize suit

φαρδύ κοστούμι

Επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει, δίνοντας έμφαση στον όγκο τόσο στο σακάκι όσο και στο παντελόνι ή σε ένα από τα δύο. Με ένα φαρδύ κοστούμι έχεις το απόλυτο office wear και τη δυνατότητα πολλών συνδυασμών.

Maxi skirt

Άνετη και αέρινη. Θα τη φορέσεις με όλα σου τα tops, τα σανδάλια ή τα mules σου. Μπορείς να διαλέξεις μία από τις προτάσεις του Zara και να γίνεις... fashion icon.

Mini bag

Οι σχεδιαστές συνεχίζουν να τις λατρεύουν, το ίδιο και οι fashionistas. Μπορεί να μη χωράνε πολλά, αλλά σίγουρα θα κάνουν statement στο χέρι σου, αφού λειτουργούν σαν κόσμημα.

Tennis skirt

tennis skirt

Πιο sexy... πεθαίνεις! Και girly επίσης. Είναι σούπερ κοριτσίστικη και αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια σου. Θα τη βάλεις το πρωί με ένα T-shirt και το βράδυ με ψηλοτάκουνα (δες τα nude πέδιλα που είναι must-have και διάλεξε).

Μαγιό

Όχι, δεν είναι νωρίς! Από τώρα θα τρέξεις για να έχεις χρόνο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Δες τις τάσεις, διάβασε πώς θα το διαλέξεις με βάση τον σωματότυπό σου, τσέκαρε τα tips της Jennifer Lopez και -τι να σου πω- θα καταπλήξεις!

Εμπριμέ φόρεμα

Προτίμησε να κάνεις τη διαφορά με ένα που συνδυάζει τα παστέλ χρώματα, για να είσαι to-the-point. Δεν θα χρειαστεί να σπαζοκεφαλιάσεις με το color blocking, αφού θα κινηθείς σε safe μονοπάτια. Μακρύ και σε loose γραμμή, διάλεξε το ντεσέν ανάλογα με το στυλ αλλά και με τα κιλά που διαθέτεις.

Μοβ παπούτσια

μοβ mules

Φέτος είναι η χρονιά των πολύχρωμων παπουτσιών και εσύ δεν πρέπει να απουσιάζεις από αυτή την τάση. Διάλεξε strappy πέδιλα ή εναλλακτικά mules στο χρώμα της λεβάντας.

Lingerie dress

Είναι θηλυκό κομμάτι και θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ταιριάζει σχεδόν με όλα, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks. Το μόνο που απαιτεί ένα lingerie dress είναι να προσέξεις την εφαρμογή του για να μην είσαι πέραν το δέον προκλητική και κιτς!

Χρυσές αλυσίδες

Από την... Καμόρα με αγάπη! Όσο πιο πολλές κρεμάσεις στον λαιμό σου τόσο το καλύτερο. Μάθε να κάνεις σωστά layering και φόρεσέ τες ακόμα και με το μαγιό σου στην παραλία.