5 εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με floral που λατρέψαμε

Το print της σεζόν που απογειώνει κάθε look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με floral που λατρέψαμε

Ο συνδυασμός ενός print που είναι μεγάλη τάση της σεζόν S/S 2021 και ένα πανέμορφο κορίτσι δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα επιτυχημένος. Ο λόγος, λοιπόν, για την παρουσιάστρια του "Love it' στον ΣΚΑΪ που ξέρει να αναδεικνύει τα trends με ένα μοναδικό τρόπο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε αυτήν τη φορά floral σε διάφορες εκδοχές και απέδειξε πως αυτό το μοτίβο όχι μόνο της πηγαίνει αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά looks, ανάλογα με το ύφος, την περίσταση και το στυλ της καθεμίας. Με πουκάμισο, φόρεμα και playsuit, με μικρά ή μεγαλύτερα λουλουδένια μοτίβα, η Ιωάννα βάζει... πλώρη για να γίνει μία από τις πλέον εντυπωσιακές fashionistas.

Ιωάννα Μαλέσκου με φλοράλ playsuit

Ποιος θα πει όχι σε ένα floral (και γιατί δηλαδή;)

Τα μοτίβα με λουλούδια δεν είναι τυχαίο που λατρεύονται από τον κόσμο της μόδας, Οίκους και influencers, αφού αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία ενός κομψού και αριστοκρατικού outfit. Δεν έχουν ηλικία και δεν φοριούνται μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι - αν και τις εποχές αυτές έχουν την τιμητική τους.

Πέρα από τα κλασικά floral υφάσματα στα ρούχα που έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, ιδιαίτερα όμορφα είναι και τα κεντημένα ή ανάγλυφα άνθη αλλά και οι δαντέλες με λουλούδια που κοσμούν πολλά κομμάτια (δες εδώ τα υπέροχα bronderie anglaise tops).

Ιωάννα Μαλέσκου με φλοράλ πουκάμισο

Συνδυασμοί με floral

  • Εάν είσαι κλασικός τύπος, υιοθέτησε το floral όπως η Ιωάννα, σε πουκάμισα ή φορέματα και twin set, τα οποία θα συνδυάσεις με μονοχρωμίες. Έτσι θα διατηρήσεις μια ισορροπία στα looks σου.
  • Για τις πιο τολμηρές, συνδύασε ρούχα με το ίδιο εμπριμέ μοτίβο ή με διαφορετικά που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους σε αποχρώσεις και στυλ.
  • Σε ένα total floral look, φρόντισε τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ να είναι σε ουδέτερους τόνους.
  • Προτίμησε μίνιμαλ κοσμήματα, για να αφήσεις το floral look σου να αναδειχτεί καλύτερα. Μη φορέσεις floral κολιέ πάνω σε μπλούζα με λουλούδια γιατί ούτε θα φανεί και σίγουρα θα γίνεις ο επόμενος στόχος των... μελισσών!

Η Ιωάννα έκανε τις καλύτερες και πιο στυλάτες για την εποχή επιλογές, με 5 υπέροχα outfits με floral κομμάτια, οπότε πάρε ιδέες και δημιούργησε το δικό σου look.

Ιωάννα Μαλέσκου με φλοράλ πουκάμισο

Ιωάννα Μαλέσκου με φλοράλ φόρεμα

Ιωάννα Μαλέσκου με φλοράλ φόρεμα