Ανανέωσε τα looks σου με κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου

Μυστικά & tips για να φρεσκάρεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανέωσε τα looks σου με κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου πολλά... πολλά ρούχα (καλό θα ήταν να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με τον σωστό τρόπο), που δεν φοράς, που δεν ξέρεις καν ότι τα έχεις αλλά και κομμάτια που νομίζεις πως είναι ντεμοντέ ή δεν ξέρεις πώς να τα αξιοποιήσεις. Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να φρεσκάρεις ό,τι θεωρείς... μπαγιάτικο στυλιστικά, ακολουθώντας μικρά μυστικά και tips που θα μεταμορφώσουν τα looks σου.

Δεν χρειάζεται καν να πας στα μαγαζιά ούτε να κάνεις νέες αγορές, αρκεί να διαλέξεις από την γκαρνταρόμπα σου μερικά βασικά κομμάτια (που σίγουρα έχεις, μπορεί και πάνω από ένα) και να παίξεις ένα... ενδιαφέρον στυλιστικό παιχνίδι, συνδυάζοντάς τα βάσει των τάσεων αλλά και με σκοπό να μοιάζουν καινούργια!

Γίνε δημιουργική με 5 βασικά κομμάτια

Λευκό πουκάμισο

boxer shorts

Αν νομίζεις πως μόνο με το τζιν ταιριάζει και απλώς το έχεις βαρεθεί, φόρεσέ το με ένα φαρδύ σορτς (aka men’s boxer) και δεν θα σου θυμίζει... τίποτα από τα παλιά! (δες εδώ κι άλλες στυλιστικές προτάσεις με ένα λευκό πουκάμισο)

Μεταλλιζέ φούστα

metallic φούστα

Καταχωνιασμένη κάπου βαθιά σε ένα συρτάρι, μάλλον την κρατάς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Φέρ' την στην επιφάνεια και φόρεσέ την με ένα απλό λευκό T-shirt και τα αθλητικά σου, για μια πρωινή εξόρμηση για καφέ (δες εδώ πώς θα φοράς τις παγέτες όλη μέρα).

Μαύρο παντελόνι

τζιν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι

Σίγουρα έχεις τόσα πολλά, σε σχέδια και υφές, που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, αλλά και πάλι το έχεις βαρεθεί. Ξέφυγε από τα κλασικά tops και σακάκια από πάνω και κάνε την ανατροπή φορώντας το με το denim πουκάμισό σου!

Floral φούστα

floral φούστα

Συνήθως τη φοράς με ένα top μονόχρωμα, που το δανείζεσαι από τα... λουλούδια της. Κλασική επιλογή και σίγουρα... πολυφορεμένη. Τι θα έλεγες για ένα μοντέρνο mix'n'match με ριγέ μπλουζάκι που θα κάνει τη διαφορά; Δοκίμασέ το!

Μαύρο σακάκι

μαύρο blazer και lingerie dress

Το πιάνεις στα χέρια σου και πάλι το παρατάς. Βαρέθηκες να το φοράς με τα chino παντελόνια αλλά και με τις στενές σου επίσης μαύρες φούστες εν είδει office look. Η ιδέα εδώ είναι να το αξιοποιήσεις πάνω από ένα lingerie φόρεμα και να το συνδυάσεις με τα allstarάκια σου. So good!