5 tips για να δείχνεις ψηλότερη

Θα αναδείξεις έτσι και όλα σου τα outfits!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 tips για να δείχνεις ψηλότερη

Το ξέρω ότι δεν έχεις κανένα θέμα με την εμφάνισή σου - και έτσι πρέπει, να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου όπως είναι, γιατί μόνο έτσι θα σε αγαπούν και θα σε προσέχουν και οι γύρω σου. Όμως αφού είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista, οφείλεις να γνωρίζεις αυτά τα μικρά στυλιστικά μυστικά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να μην κάνεις λάθη όταν ανοίγεις την ντουλάπα σου και προσπαθείς να σετάρεις τα ρούχα σου.

Είναι δεν είναι μέσα στις τάσεις της σεζόν, πάντα υπάρχουν αυτά τα βασικά κομμάτια που σε βοηθούν στους συνδυασμούς σου και εσύ βγαίνεις με το κεφάλι... ψηλά στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι στυλίστες ανά τον κόσμο (όπως και οι φωτογράφοι, άλλωστε) έχουν τα δικά τους tips για να πετυχαίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα στα μοντέλα τους.

ζώνη στη μέση street style

Το θέμα μας εδώ είναι πώς θα δείχνεις ψηλότερη, κερδίζοντας μερικούς έξτρα πόντους που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις και τα ρούχα που φοράς. Είτε είσαι petite ως κορίτσι είτε το πρώτο μπόι (εδώ δεν σου χρειάζονται τα μυστικά γιατί τα έχεις στο DNA σου) θέλεις να φαίνεσαι πιο κομψή μέσα στα αγαπημένα σου κομμάτια. θα το πετύχεις εύκολα, διαβάζοντας τα ακόλουθα μυστικά.

maxi φόρεμα μυστικά

Κέρδισε έξτρα πόντους ύψους

  • Τόνισε τη μέση σου με μια φαρδιά ζώνη ή φόρεσε ένα κρουαζέ φόρεμα, που δημιουργεί το εφέ της λεπτής μέσης.
  • Φόρεσε τα σωστά παπούτσια. Προτίμησε μπεζ που γίνονται ένα με το πόδι σου και το κάνουν να δείχνει ψηλότερο. Προτίμησε επίσης μυτερά παπούτσια που δείχνουν τα πόδια μακριά.
  • Προτίμησε τα ίσια cropped παντελόνια: Τα γνωστά στους παλιότερους "ναυτικά παντελόνια" δημιουργούν το εφέ του ύψους, ειδικά με ψηλοτάκουνα.
  • Υιοθέτησε τις μονοχρωμίες σε total looks: Ειδικά σε μαύρο θα είσαι η πιο ψηλή της παρέας!
  • Πες "ναι" στα μακριά πανωφόρια: Ένα μάξι κομμάτι θα δημιουργήσει έντονες κάθετες γραμμές στη σιλουέτα σου.

neon μονοχρωμία