5+1 συνδυασμοί με κίτρινο χρώμα

Το Χρώμα της Χρονιάς στα καλύτερά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 συνδυασμοί με κίτρινο χρώμα

Με το χέρι στην καρδιά για πες μου "έχεις εντάξει το κίτρινο χρώμα στα looks σου"; Το ξέρεις ότι φέτος ανακηρύχθηκε ως το "Χρώμα της Χρονιάς" από την Pantone, ενώ σχεδιαστές και street style το αποθέωσαν; Όχι; Φαντάζομαι μάλλον ποιος θα είναι ο βασικός λόγος που το φοβάσαι: Δεν ξέρεις με τι χρώματα ταιριάζει και σκέφτεσαι πως είναι δύσκολο χρώμα... Δες λοιπόν τις επιλογές που έχεις για να δημιουργήσεις στυλάτα looks με αυτό το φωτεινό και αισιόδοξο χρώμα.

Το φόρεσε η Φαίη Σκορδά σε ένα total look, ενώ οι celebrities το έχουν ήδη αποθεώσει στις εμφανίσεις τους στους δρόμους της πόλης και μάλιστα σε head-to-toe σύνολα. Το κίτρινο η αλήθεια είναι πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί και μετά το φθινόπωρο, οπότε φρόντισε να μάθεις όσο περισσότερα στυλιστικά μυστικά μπορείς για να το αγαπήσεις!

κίτρινο παντελόνη και γαλάζιο πουκάμισο

Εάν πάλι δεν είσαι φαν, μπορείς να κάνεις κάτι έξυπνο και εύκολο, για να μην θεωρηθείς ντεμοντέ! Ποιο είναι αυτό; Το μυστικό είναι να υιοθετήσεις το κίτρινο σε ένα από τα αξεσουάρ σου, κατά προτίμηση σε μια τσάντα ή σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Εγώ σου προτείνω μια κομψή belt-bag ή ένα ζευγάρι γόβες που θα τις συνδυάσεις με μια ολόσωμη φόρμα σε κάποιο από τα βασικά χρώματα (λευκό, για παράδειγμα).

κίτρινο με πράσινο street style

Πριν φτάσουμε όμως εκεί, δε σε παρακαλώ πολύ (και κατάλαβε εις βάθος) ότι το κίτρινο ταιριάζει με πολλά κατά την γνώμη σου ίσως... αταίριαστα χρώματα, που το αναδεικνύουν όπως του αξίζει. Η εικόνα μιλάει από μόνη της γιατί εόμαι σίγουρη πως αν δεν δεις δεν θα πιστέψεις ότι μπορείς να φορέσεις κίτρινο με κόκκινο, με φούξια ή ροζ, με πράσινο, με μπλε και φυσικά με λευκό. Μάλιστα, καλό θα ήταν να αποφύγεις το μαύρο ως συνδυασμό, γιατί θα μοιάζεις με γνωστό... φίλαθλο!

κίτρινο με μοβ

Το μυστικό βρίσκεται στην καλή σου διάθεση και στην ευκολία που θα δείξεις να πειραματιστείς με χρώματα που δεν έχεις ξαναφορέσει. Κάνε μια δοκιμή και κοιτάξου στον καθρέφτη. Είσαι μια κούκλα!

κίτρινο με φούξια σύνολο

κίτρινο με κόκκινο look

κίτρινο με λευκό outfit