Baggy jeans: Βασικά tips για τέλειο στυλιστικό αποτέλεσμα

Το trendy φαρδύ jean είναι η επιτομή του στυλ και της άνεσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baggy jeans: Βασικά tips για τέλειο στυλιστικό αποτέλεσμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα τζιν παντελόνια είναι χειμώνα-καλοκαίρι τα πρώτα κομμάτια που... τραβάμε από το συρτάρι όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και βολικό καθημερινό look. Με μεγάλη ιστορία πίσω τους, έχουν πετύχει εδώ και δεκαετίες να είναι το Νο1 παντελόνι ανά τον κόσμο, που έχει λατρευτεί από σχεδιαστές και fashionistas.

Φυσικά, κάθε χρόνο αλλάζουν τα σχέδια και οι τάσεις, με τη διαφορά ότι η βάση είναι ίδια και απλώς προστίθενται ή αφαιρούνται στοιχεία. Μια διαχρονική επιλογή, λοιπόν, είναι και το περίφημο baggy τζιν, που έρχεται από τα 90s για να μας ξαναθυμίσει το στυλ της εποχής.

baggy denim με μπλουζάκι

Η χαλαρή και slouchy σιλουέτα των baggy jeans τα καθιστά... αξιαγάπητα όλες τις εποχές, ενώ φέτος εκσυγχρονίζονται και αποκτούν σύγχρονες πινελιές. Μέσα από ψηλόμεσες γραμμές και ποικιλίες στα cuts, σε ίσια γραμμή και πιο στενά στα μπατζάκια, με ρεβέρ, αλλά και με πιέτες, όλα βρίσκουν μια θέση στην ντουλάπα αλλά και στην καρδιά μας.

baggy denim με ζώνη

Και φυσικά αυτό δεν είναι διόλου παράξενο, αφού θα τα φορέσουμε εξίσου καλά σε sporty, casual, chic, rock, sexy, boho σύνολα για μοναδικές εμφανίσεις. Παρακάτω θα ανακαλύψεις μερικές συμβουλές για να τα συνδυάσεις με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να αναδείξεις στο έπακρο και τον στυλιστικό τους χαρακτήρα!

Μυστικά & tips για σωστούς συνδυασμούς

  • Εάν δεν θέλεις να φαίνεσαι σαν... σακί, απόφυγε να φορέσεις από πάνω πολύ φαρδιά tops και κράτησε μια ισορροπία. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να βάλεις ένα πιο loose πουκάμισο, αλλά πάντα με μέτρο στον όγκο.
  • Συνδύασέ το με ένα εφαρμοστό πλεκτό μπλουζάκι για να αναβιώσεις στο έπακρο τα 90s. Κι αν ρίξεις από πάνω σου (όσο ο καιρός το επιτρέπει) ένα μοδάτο cardigan, τόσο το καλύτερο.
  • Εάν έχεις μερικά παραπανίσια κιλάκια στην περιοχή της μέσης και της κοιλιάς αλλά παρόλα αυτά δεν θέλεις να βάλεις κάτι ριχτό, μπορείς να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο δεμένο στη μέση.
  • Η χρήση μιας ζώνης θα τονίσει τη μέση σου και θα την κάνει να δείχνει λεπτότερη.
  • Προτίμησε ένα baggy με ρεβέρ, για να δείξουν τα πόδια σου ψηλότερα και να αναδείξεις τα παπούτσια σου.
  • Φόρεσέ το με ένα midriff top και θα είσαι τόσο πολύ to-the-point. Αν είναι και brodairie anglaise, ε θα σου βγάζουν το καπέλο!

baggy total look denim