Πώς θα φορέσεις τις flip-flops σε all-day looks

Για να είσαι σούπερ στυλάτη και to-the-point

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς θα φορέσεις τις flip-flops σε all-day looks

Εμείς τα παλιά χρόνια τις λέγαμε σαγιονάρες και τις φορούσαμε αποκλειστικά στην παραλία με το μαγιό μας, ενώ πέρναμε ό,τι σχέδιο να τραβούσε την προσοχή, πάντα με καλοκαιρινή διακόσμηση. Σήμερα πλέον ονομάζονται flip-flops και αποτελούν ένα από τα πλέον στυλάτα σανδάλια του καλοκαιριού, που τα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ.

Σε πολλά χρώματα και σχέδια, με πιο ψηλή σόλα αλλά και με ιδιαίτερα διακοσμητικά, ακόμα και σε minimal στυλ, αγαπάμε τις σαγιονάρες και πρέπει να μάθουμε να τις φοράμε ακόμα και με κομμάτια από την ντουλάπα μας που φαντάζουν... βραδινά.

βραδινό φόρεμα με σαγιονάρες

Ο κόσμος της μόδας κάθε χρόνο αναδεικνύει τις flip-flops όπως τους αρμόζει και οι influencers στο street style μάς δείχνουν πολλούς τρόπους για να τις φορέσουμε. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα ευφάνταστοι, αφού τις ταιριάζουν ακόμα και με βραδινά φορέματα!

Πώς θα φορέσεις τις flip-flops σαν expert

Με σορτς (δες εδώ τα must-have από το Zara) και jumpsuites (θα τα φοράμε όλο το καλοκαίρι), με φούστες ή φορέματα σε κάθε μήκος ή με ψηλόμεσες παντελόνες, οι σαγιονάρες ταιριάζουν με τα πάντα και χαρίζουν, εκτός από στυλ, και μεγάλη άνεση. Επιπλέον μπορείς να κάνεις ευφάνταστα πεντικιούρ και να αναδείξεις και αυτό το... κομμάτι του χαρακτήρα σου!

φούστα με σαγιονάρες

Φρόντισε να αποκτήσεις πολλά ζευγάρια σε φωτεινά χρώματα, για να έχεις πολλές επιλογές συνδυασμών, ενώ ταιριάζουν ιδανικά και με τη μαυρισμένη επιδερμίδα που θα αποκτήσεις οσονούπω. Να συμπληρώσω, επίσης, πως μπορείς να βρεις και κομμάτια... πλουμιστά. Τι σημαίνει αυτό; Με στρας και πέρλες, με πολύχρωμες κορδέλες και χρυσαφί διακοσμητικά, για να τις φοράς με τα πιο "καλά" σου σύνολα, προσθέτοντας έξτρα δόσεις λάμψης στα party looks σου.

κοστούμι με σαγιονάρες

Extra style tip: Να θυμάσαι ότι εάν τις επιλέγεις καθημερινά, πρέπει τόσο το πεντικιούρ σου όσο και τα πόδια σου να είναι σε άριστη κατάσταση. Γιατί δεν μπορείς να είσαι stylish και κομψή και τα νύχια σου, για παράδειγμα, να είναι απεριποίητα. Αυτό φυσικά ισχύει για όλα τα παπούτσια της σεζόν, αλλά κυρίως γι' αυτά που όλο το πέλμα είναι... εκτεθειμένο!

street style με σαγιονάρες